Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (viac)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (332)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Najväčšou devízou filmu je že si je vedomí príbehu aký rozpráva. Nehrá sa na veľké umenie ani sa nesnaží posunúť žáner inam. ALE. Poctivejšiu žánrovku by ste len ťažko hľadali. Pritom je prvých 40 minút naozaj zábavných. Potom síce trošku padne remeň a film sa začne vliecť a následne sa tam objaví aj jedna zbytočná deus ex machina ( ktorú by šikovnejší scenárista nahradil zmenou v jednej/dvoch scénach) ale inak je ten film veľmi pohodový, vtipný a funkčný. Všetko je to samozrejme zásluhou skvelo napísanej hlavnej postavy. Dylan O´Brien je v tomto prípade uveriteľný a prechádza cez film viditeľnou zmenou. On je tá pridaná hodnota, ktorá baví, zoznamuje nás s novým svetom a aj nám na konci pripomenie čo sa všetko naučil ( vďaka iným postávam). Je to taká hraná verzia Ako si vycvičiť draka, len so psom a s celkom uveriteľnou motiváciou - kedže samotný hrdina je naivný hlupáčik. Má to svoje chyby, ale vôbec by som sa nebránil pokračovaniu, ak by sa dal dokopy tím, čo vytvoril toto. Pre mňa príjemné prekvapenie ktoré trochu nadhodnocujem, ale fuck ti. Páčilo sa mi to. ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Během krátké doby jsem tento snímek viděl dvakrát, což už samo o sobě napovídá, že jde o film, který zaujme, pobaví a rozhodně není záležitostí jednoho zhlédnutí. Některé příšery dokázaly správně vyděsit, jiné pobavit, hlavní hrdina v pozici smolaře či losera si brzy získá divákovy sympatie, potěší i pes a zkušený lovec příšer se zaučenou dívčinou. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

solidní jednohubka,která nezapře inspiraci Zombielandem (ať už úvodem,mixem humoru-akce-vážnějších momentů,nebo Michaelem Rookerem,který tu evidentně nahrazuje Woodyho).Díky tomu tak vlastně Love and Monsters nemá čím překvapit,nicméně jelikož si nehraje na nic víc než je - a to přímočarou oddechovou zábavou - je to ve výsledku příjemná podívaná na chladné pošmourné odpoledne...70% ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Teenagerská a možná až dětská postapo komedie, která ze všeho nejvíc připomíná Zombieland, jen je to celé vyžehlené a ořezané o násilí a násilné scény, aby film splňoval nízkou hranici přístupnosti... Tvůrci sem namíchali všechny nezbytné ingredience - humor, výchovný prvek, roztomilého pejska, rodinné hodnoty, vztahy, přátelství, víceméně neškodná monstra, šablonovitý charakter hrdinů...a samozřejmě happyend... Pro děti a dospívající jistě zábavný mix, navíc velmi pěkně natočený, dospělému divákovi ale nemá moc co nabídnout... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Sám som prekvapený ako ma to bavilo. Dejová linka síce pripomína niektoré hallmarckovské filmy na upršanú sobotu, ale celkový dojem aj napriek tomu nebol vôbec zlý. Taký feel-good film, ktorý dokáže vzbudiť v divákovi príjemný hrejivý pocit a relaxačnú neškodnú zábavu. Ani výprava nebola najhoršia a tie príšerky tiež obstáli. Pritom nič strašidelné, skôr také pre deti. No vedel by som si tento film predstaviť aj v R prípadne NC-17 filmovom prevedení. Keby to vzal do rúk schopný režisér, tak by z toho mohla byť riadna drtička na mäso. Na nadpriemer to ale stačí. 70/100 ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)
  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)

Súvisiace novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (viac)

Reklama

Reklama