Reklama

Reklama

MADtv

(relácia)
  • USA Mad TV
všetky plagáty
USA, 1995, 316x60 min

Tvorcovia:

Adam Small

Hudba:

Greg O'Connor

Účinkujú:

Ben McKenzie, Matthew Fox, Alex Borstein, Bobby Lee, Orlando Jones, Michael McDonald, Phil LaMarr, James Kyson, Jackson Douglas, Christina Moore (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Noční komediální show založená na humoru časopisu MAD. Základem je napodobování, falešná reklama nebo scestné filmové upoutávky. Pořad je sice vysílán v sobotu večer, ale je zaměřen na mladší diváky. (Terva)

Recenzie (14)

Joe321 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem asi všechno, co je na Youtube, tak jsem si dovolil hodnotit. Někdy je to velmi vtipné, někdy průměrné a někdy velmi trapné. Ve výsledku tedy průměr, sice lepší, ale průměr. I když je pravda, že kvůli některým postavám a skečům je tohle nezapomenutelná věc. ()

Loooki 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia je aj tak Ms. Swan...a na Mad Tv je dobré, že známe hviezdy sa enchali nahovoriť a parodovali sa a všelikoho, ako v prípade Ms. Swan (Susan Sarandon), veď v živote je potreba sa smiať. ()

Enzo555 

všetky recenzie používateľa

Sympatickejšia skupinka ako SNL, ľutujem, že ich zrušili. Pozerával som to po nociach tuším na Pro7, kúpil som si niekoľko sérií na DVD, videl som všetko, čo je na youtube. Mám rád hlavne tie dada. Medzi skvosty patrí všetko s Funkensteinom, Korean Soap Opera, hyperaktívne dievčatko Dot, Miss Swan, paródie Barbry Streisand, Oprah a všetky, ktoré hrala Nicole Parker ()

Reklama

Reklama