Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Floride si skupina gréckych prisťahovalcov zarába na živobytie zbieraním podmorských húb. Tony Petrakis (Robert Wagner) so svojim otcom sa tým tiež živia, no príliš sa im nedarí a hrozí im, že kvôli dlhom prídu o svoju loď. Vyberú sa teda do oblasti, ktorú má pod kontrolou miestna komunita, ktorá tam Grékov nechce a keď ich tam chytia, o celý náklad ich pripraví Arnold Dix (Peter Graves). Keď si to potom s nimi chcú vybaviť na pobreží, zoznámi sa Tony s Arnoldovou snúbenicou Gwyneth (Terry Moore) a vzájomne si padnú do oka. Ak ale chcú Petrakisovci konečne priviezť plnú loď húb a zbaviť sa tým dlhov, musia sa vydať do nebezpečného pásma 12-míľového útesu, ktorý je plný jaskýň a skrytých nebezpečenstiev, kde už prišiel o život Tonyho brat. (Dale)

(viac)

Recenzie (4)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Co k tomu dodat? Film mě hodně zklamal ale nejdříve řeknu dvě věci které byly parádní. 1) Kamera a prostředí tyhle dvě věci byly naprosto lahodící oku. Moře a hlubiny byly opravdu skvosta kamera byla geniální. Věc číslo 2) byly herci kteří byly více než dobří. Ale co naplat když film trvá 105 minut a každá scéna se neuvěřitelně táhne a dost často nudí?věřím že v 50 letech to bylo něco jiného ale dnes už to spíše uspává než baví. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Podla mna sa to netiahlo, naopak film ma hned zaujal najma exteriermi - su fakt nadherne- Potom nasledovala schema dialogy - potapanie sa v mori - dialogy - potapanie sa v mori a objavovanie morskej Fauny. Reziser Robert D. Webb odviedol slusnu pracu, moje objvavovanie stariniek dalej pokracuje : 74 % ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama