Reklama

Reklama

Krv na jej mene

(festivalový názov)
  • Česko Krev na její hlavu (festivalový názov) (viac)

Obsahy(1)

Pri nohách Leigh Tiller, majiteľky krachujúcej autodielne, leží mŕtve telo a krv z neho vsakuje do zeme. Bola to nehoda, no obvinenie z vraždy by mohlo mať pre ňu a jej syna ničivé následky. V návale paniky sa Leigh rozhodne zahladiť stopy, vyčistiť krvavé miesto zločinu a zbaviť sa mŕtvoly. Dá sa však len tak odstrániť človeka z povrchu zemského a nechať jeho rodinu navždy v nevedomosti? V Leighinom vnútri bojuje pud sebazáchovy s výčitkami svedomia. Snaží sa ukryť svoje hriechy pred otcom policajtom, s ktorým sa dávno odcudzili, a pred bystrou priateľkou obete. Krv na jej mene je triler o vine, morálnej identite a rozhodnutiach, ktoré sa nedajú vziať späť. (MFFK Febiofest)

(viac)

Recenzie (3)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Pohodová krimi, postavená na relatívne stráviteľnej premise príbehu, ktorej sledovanie nijak neurazí. Plusom je známejšie herecké obsadenie a krátka stopáž. Nepozerá sa nato zle. ()

frenkie 

všetky recenzie používateľa

Blood on Her Name je takový malý, komorní snímek o událostech, které následovaly po jedné eskapádě se smrtelným koncem. Nic není tak, jak na první pohled vypadá, pravda o oné nešťastné události pomalu vyplouvá na povrch. Věci pomalu nabírají na spádu, ovšem řešení je v nedohlednu. Rozuzlení našeho malého problému není až tak překvapivé, ale zase zároveň ne až tak triviální. Na jedno podívání celkem ok. Potěší herecká účast zestárlého Willa Pattona a celkem dobrý herecký výkon Bethany Anne Lind. Film má tu správnou stopáž, aby nezačal nudit a proto není pro mě důvod, abych snímku udělil nižší, než průměrné hodnocení. Čisté 3*. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Inak to dopadnúť ani nemohlo pri takej kadencií debilných rozhodnutí hlavnej postavy, ktorým absolútne kraľuje to na konci filmu, ktoré má za následok totálny shitstorm. Niektoré rozhodnutia počas filmu dostanú ako tak logické ospravedlnenie, ale ten koniec to bolo jednoducho na facku. Neviem, čo ta piča čakala, ale takto to vyzerá, keď ženská sama nevie, čo chce a odsere si to každý na okolo. Nie že by nebola sympaťáčka, ale už len kvôli toľkým failom a hysterickým záchvatom sa jej nedalo fandiť. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama