Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhona má jen několik hodin na záchranu svého syna. Musí podle instrukcí udělat čistku v podsvětí města. Podaří se jí závod s časem ve zkorumpovaném prostředí vyhrát? Vladik Zorich (Dolph Lundgren) je kriminální boss, který se roztáhnul po celém podsvětí hříšné metropole Los Angeles. Obchoduje se zbraněmi, drogami i bílým masem. Má pod palcem hazardní hry. Ale jednoho dne ho podrazí žena, které nejvíce důvěřoval a která byla jako jeho pravá ruka. Rhona je odvážná, ale její troufalý čin nezůstane bez trestu. Vladik unese jejího malého syna a přinutí Rhonu, aby mu pomohla odstranit všechny konkurenty a nepřátele. Zatímco život jejího syna visí na vlásku, Rhona se snaží najít nejnebezpečnější a nejzvrácenější Vladikovy protivníky a získat cenné zboží i informace. Má na to jen jednu jedinou noc. Vladik nemilosrdně určuje pravidla „hry” a pečlivě dohlíží na každý Rhonin krok v potemnělých ulicích Los Angeles. Ale i tak podcenil sílu mateřské lásky, a když se jeho pečlivě promyšlený plán začíná rozpadat, propuká chaos. (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (21)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Dolph Lundgren sa nevzdáva. Ani po šiestom X neprestáva točiť také akčné C-ka, ktoré maximálne zaujmú zberateľov DVD. „Acceleration“ ma vizuálne najviac očaril s úvodnou svetelnou kavalkádou, kde máte jazdiace auto a titulky. Vo filme ako aj v príbehu nečakajte žiadny taký prvok, ktorý by vás mohol prekvapiť . Low quality akčné a bojové scény (a „občas“ divné riešenie danej situácii) – ako sme na to v podobných filmoch už zvyknutý. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Po úvodnej tragicky natočenej bitke Dolpha Lundgrena s Chuckom Liddellom zrejme každý odhalí že pôjde o prepadák. Viacerí by mohli predpokladať, že Dolph tu vzhľadom na postavenie v titulkoch a miesta na plagáte bude mať hlavnú úlohu, ale samozrejme je to klasický odrb na diváka a nie je tomu tak. Hlavnú rolu má neznáma Natalie Burn, ktorá síce moc krásy nepobrala ale aspoň v pár akčných scénach predvedie niečo čo stojí za pozornosť. S výnimkou týchto pár scén je väčšina bitiek podobne ako tá úvodná veľmi chabo natočených a nevytrhli to ani prestrelky. Lundgren si (s výnimkou úvodnej bitky) svoju zápornú úlohu poctivo odsedí za stolom, Liddell je strašný neherec a keďže akčných scén má minimum tak je tu úplne zbytočný a k tomu, že Trejo si pripisuje ďalší film v ktorom má 30 sekúnd a 1 scénu, tak k tomu sa už radšej ani nevyjadrujem. Len by ma zaujímalo, načo vlastne podobní ľudia za kamerou točia akčné filmy keď na to a) nemajú peniaze, b) nevedia akciu prehľadne a schopne natočiť a c) nevedia využiť hercov ktorí v akčných filmoch pravidelne hrávajú. 15% ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

No Laco už napsal všechno podstatný. Jde nám to s obrovským Lundgrenem do obrovský žumpy, což zamrzí když si člověk vzpomene, že vloni to vypadalo na solidní restart jeho kariéry i díky návratu na plátna kin v Aqua Manovi nebo Creedovi 2 o čemž si kolegové z podobné kategorie jako Seagal či JCVD můžou nechat jenom zdát, ale pak se shodí účastí v totálně odfláknutých projektech jako je tento. Mám pro toho chlapáka stejně slabost a tak to ani tentokrát nebude odpad, ale toho amatérství a neumětelství je je v poslední době v těchto akčních béčkách až moc. Přitom byly časy kdy stačilo na natočení podobnýho, ale poctivýho kousku i pár drobných a dalo se na to koukat. Ok třeba tam byly levný praktický efekty, ale pořád lepší než dnešní hnusný digitální střílení před digitální kamerou a vůbec digitální všechno. Darmo mluvit... Ta hvězda je fakt jenom za Dolfíka. Za tu transku v hlavní roli, kreténskej ksicht neherce Liddela a další Trejův párminutový vomrd ve spojení s amatérskou technickou stránkou, směšnými efekty a režijní nemohoucností je to jasnej odpad.10% ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejaká hnusná kunda musí kvôli synovi splniť zopár úloh pre Vladika (obrovský Lundgren). A tak chodí z miesta na miesto a pritom zmláti niekoľko bývalých hviezdičiek, ktoré ste už roky v žiadnom dobrom filme nevideli. A tento nebude výnimkou. Zvorali, ktorý to režíroval s nejakým ďalším vemenom síce nie je taký veľký uspávač hadov ako Zasraný a jeho filmy sú proste natoľko mizerné, že je to občas sranda. Hlavne prestrelky stoja za to. Vyzerá to jak keď sa malé deti hrajú, robia pri tom pif, paf a následne sa teatrálne zvalia na zem. A patričné efekty výstrelov ručne dokreslia, aby to vyzeralo fakt cool. Smutné, že niečo takéto niekto vydáva za profesionálnu robotu. Za niečo stoja iba bitky, ktorých je tu dokopy asi minúta. V nich ukáže tá škaredá kunda prečo ju obsadili. Trejo alebo Lundgren sú len cameo ojeby na diváka. Lundgren na rozdiel od Treja aspoň raz vstane zo stoličky a kopne dlhou nohou do obrovského čuráka Liddella. A to je zhruba všetko. Šichta splnená a honem k Zasranému, aby natočil ďalšie prírodné hnojivo s ktorým si zaserie nepoučiteľný fanúšik týchto starých vykopávok svoj monitor. P.S: Lundgren utrpel pri natáčaní ťažký úraz hemeroidov. Stolička bola príliš tvrdá. 1/10. ()

otík odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečná debilita a ukázka, jak hluboce lze padnout při natáčení filmu. Sice scénář je jasný a nekomplikovaný, ale jinak je vše špatně. Všechny scény ve tmě, bojové scény příšerně sestříhané, hlavní hrdinka nesympatická bojově nasraná matinka, protože jí neustále sedící Dolph drží kluka a ona musí vykonat pět nesnadných úkolů. A když už konečně Doplh vstane z křesla a má bojovat, je to tragédie. Tohle byla hrůza, která nesplňuje ani procento dobrého filmu. Hudba: Gregory de Iulio ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (4)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Arnold Chon. (Rominator)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama