Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I když policie zná totožnost pachatele a o únosu Torhildur tak zatím netuší, kde se skrývají. Rozsáhlá pátrací akce je zároveň bojem o čas, který může stát Torhildur život. Andri i Hinrika jsou si dobře vědomi toho, že vrah se neštítí ničeho. (Česká televize)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozuzlenie je pomerne prekvapivé, najdôležitejšie je, že sa opäť všetko elegantne prepojilo a dáva to zmysel. Menej už dáva zmysel to, prečo sa vrah vôbec púšťal do záverečnej akcie, mohol ostať pokojne na veky vekov neodhalený. Ale aj tak som sa ako divák viac sústredil na to, ako čo s čím súvisí a všetko bolo zodpovedané. Len ten uzol od toho hráča pokru mi nejde do hlavy, asi s vrahom navštevovali rovnaký skautský klub. ()

Reklama

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S posledním dílem jsem si dala trochu na čas, protože jsem čula zklamání. Po tom závěru v předposledním dílu. Odkryla se nám celá temná minulost, dost věcí do sebe zapadlo, ale spousta haprovala. Závěr s Thorhildur mi tam vůbec nesedl a přišel mi tam na sílu. To, že jsem ji po tom všem, co předváděla, nedokázala fandit, je další věc. Po těch super dílech tedy opravdu trochu zklamání, ale popravdě... nevím proč, ale čekala jsem to horší. ;) 3,5* ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama