Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pri prepadnutí vlaku získajú kriminálnici v podstate bezcennú korisť, ktorou je mladé dievča uväznené v zamknutej truhle. Jediné, k čomu im môže poslúžiť, je to, že pozná miesto, kde môže byť zranenému Duncanovi (Zachary Knighton) poskytnutá pomoc. Zavedie ich na miesto opradené temnou históriou, z ktorého nie je úniku. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (22)

tron 

všetky recenzie používateľa

Takto. Prvá polovica je tragická. Nízkorozpočtová, scenáristicky lacná, herecky česť výnimkám nesympatická a nemá s hororom absolútne nič spoločné. Až som si začal myslieť, že som si omylom zohnal nesprávny film a existuje aj nejaký iný s názvom The Pale Door, ktorý je horor. Našťastie, v druhej polovici sa to konečne dostalo k hororu a treba dodať, že od tej chvíle sa jedná o slušnú žánrovú jazdu. Nie je to zázrak a nudná prvá polovica napáchala nemalé škody, ale vďaka vcelku vydarenej druhej dávam s prižmúrenými očami až 3*. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nesúrodý western, kde ani Indián nevyzerá poriadne ako Indián a na tvári mu honosne svieti mexikánksky fúzik. A keď ešte k tomu pridáme nálepku horor, tak nám vyjde mizerný film, ktorý vo svojom žánri nespĺňa ani tie najnižšie štandardy. Miestami to vyzerá akoby dobové kostýmy dali partii brigádnikov, nie hercom. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Pri prepadnutí vlaku získajú kriminálnici v podstate bezcennú korisť, ktorou je mladé dievča uväznené v zamknutej truhle. Jediné, k čomu im môže poslúžiť, je to, že pozná miesto, kde môže byť zranenému Duncanovi (Zachary Knighton) poskytnutá pomoc. Zavedie ich na miesto opradené temnou históriou, z ktorého nie je úniku. - Tento horor dostával v posledných týždňoch na hororových stránkach celkom dosť priestoru, takže som rozhodne nečakal takýto nezmysel v štýle Syfy kanálu. Tematika mi je síce blízka, ale spracovanie a hlavne scenár sú totálna katastrofa. Nezachránia to ani skúsení hororoví herci, pretože nemajú čo hrať. Dve hviezdičky za dve podarené gore scény, ale namiesto tohto som si mal radšej zopakovať bravúrny Bone Tomahawk, ktorý aj naďalej ostáva jediným moderným filmom, ktorý dokázal skombinovať horor s westernom v pozeratelnej podobe. + Noah Segan + Pat Healy ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Pale Door" ma teda vôbec nenadchlo. A to hovorím s absolútnou vážnosťou. Tento film dokopy sa snaží skombinovať niekoľko nápadov dokopy a vytvoriť čarodejnícky horor, no absolútne nevie pracovať s atmosférou, ešte menej toho dokáže s príbehom a dokopy robí len jediné. Ukazuje čo chce ukázať a nemá to žiadny význam. Je tu niekoľko celkom dobre spracovaných gore scénok, no nemám pocit, že by to filmu niečo reálne malo pridať. Scénka sem-tam funguje, v drvivej väčšine prípadov absolútne nefunguje. A potom sú tu herecké výkony. Wow. Nemám šajnu čo Melora Walters v tomto filme mala hrať, no pôsobila ako keby bola po celú dobu pod vplyvom drog. Dodávala tomu tak neznesiteľnú dávku pátosu, až som ju mal chuť z filmu vyhodiť. Natasha Bassett nie je až tak vysoko teatrálna, no tiež filmu nepridáva moc. Najhoršie je, že tento film je od návštevy záhadného mesta vysoko predvídateľný a tupý, že ho už nemalo čo zachrániť. Na celom filme je podľa mňa dobrá dokopy jedna jediná vec. A iba z toho titulu som to dopozeral až do konca. A tou je vzťah medzi Duncanom a Jakom. Bratia pôsobia skutočne a uveriteľne. Dialógy sú tam dobre napísané a jednotlivé scénky majú veľkú dávku srdca. A to aj keď sú malí chlapci, aj keď sú dospelí. Najviac ma asi vzala scénka, kde sa Jake Duncanovi ospravedlňuje, že schytal guľku, lebo to bola jeho vina. A rovnako aj verím postupne počas filmu, že Duncan je hlavným hnacím motorom Jakea. Takže ich vzťah je pre mňa jediný element, ktorý tento film podal presvedčivo. Plus úvodná časť je dobre spracovaná. A sem-tam scénka v meste funguje. Inak je to celé mizerne napísaný western v kombinácii so "Silent Hill" . A hoci to môže znieť super, tak verte mi, nie je to super. Hodnotenie: D ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Horor a western, pre mna veľmi zaujímavá kombinácia, ale si pametám len dva filmy, ktoré z touto kombináciou u mna aj uspeli. Tento to žial ,ale nieje. Problém vidím hlavne v prevedení a aj v maskách, znázornenie čarodejníc bolo nielen úsmevne ale i časom dosť trápne. Herci-muži ukážkový, ale herečky, veľmi zlé. Film mal niekoľko svetlých momentov, ako obrátený kostol, ale už som niečo podobne niekde videl. Tak sa mi zdá, že tvorcovia tohoto filmu sa dosť inšpirovali seriálom The Salem, ale ani to nepomohlo. Slabé 2*. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama