Reklama

Reklama

Tulák

(seriál)
Francúzsko, (2019–2023), 12 h (Minutáž: 88–92 min)

Scenár:

Hervé Korian

Hrajú:

Eric Cantona, Audrey Dana, Gilles Cohen, Samy Seghir, Farida Rahouadj, Thierry Levaret, Claude Perron, Alain Fromager, Aurore Broutin, Vincent Martin (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Obsahy(1)

Vo Francúzsku každý rok ostane viac ako tristo prípadov vrážd neobjasnených. Thomas Bareski je bývalý policajný vyšetrovateľ, ktorý už oficiálne nie je súčasťou policajného zboru. Stále sa však venuje vyšetrovaniu neobjasnených prípadov, ktoré je pre neho viac ako práca - je to jeho poslanie. Žije samotárskym životom ako tulák a vo svojej dodávke sa presúva z miesta na miesto, pripravený tomuto svojmu poslaniu obetovať všetko. (RTVS)

(viac)

Recenzie (1)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tulák je sympaťák. Aspoň kým tam hrá Cantona, ktorý dokazuje, že jemu ide brada a policajné naháňačky, či už v bezdomoveckom alebo menej bezdomoveckom štýle. Prípady sú tak typicky francúzske televízne detektívky, takže brutálne napätie a odhalenia len ťažko čakať, ale prípady sú napriek tomu zaujímavé. A keďže ide o Cantonu, tak dámam, ktoré tento žáner pozerajú asi viac, trocha aj ulahodili. Ako správny somrák sa Cantona v každej časti kúpe v rieke, takže povinný pohľad na jeho holý zadok sa ocitne v každej časti prvej série. Tuším v druhej aj vtáka vidno hniezdiť. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (19)

  • Natáčané od 11. februára do 9. marca 2022 v departamente Calvados. (Arsenal83)
  • Natáčané v Pornic a na Passage du Gois. (Arsenal83)

Reklama

Reklama