Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas útoku proti technológiám Larsovi vnútorní démoni a Alfhildrina povaha spôsobia problémy. (SkyShowtime)

Recenzie (6)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nádych pred finále pripravil najmä veľmi vtipný a paradoxne aj veľmi tragický moment jednej veľmi neortodoxnej výpovede. Ide presne o ten typ scény, kedy tvorcovia naplno využívajú potenciál zaujímavého a originálneho námetu. Aby toho nebolo málo, tak aj hrdý odchod zo zamestnania je veľmi štýlový a ak sa niekedy dočkám výpovede z práce, tak mám inšpiráciu ako odísť dverami von so cťou. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Navsteva z minulosti nasmu detektivovi zavitala do bytu a podarovala voditko k vysetrovaniu. Neviem sice, odkial si nas zavislak rovno vybavil spojitost, ale zrejme divaci tuto barlicku potrebovali. Nuz a zrejmy "DNA zberatel" dava v zavere dovod verit na nejake sprisahanie. Caka nas este posledny diel serie a zrejme sa to vsetko vtesna do posledneho dielu. Aspon teda dufam, ze neostane vacsina visiet vo vzduchu a divakovi bude odkazane, aby si pockal na dalsiu seriu. ;) Uvidime. Inak sa udiali len okrajove veci a tentokrat uz vtipne nebolo okrem nervaku na parkovisku prakticky nic. Vlastne jedna stoji za zmienku. Slecna vadavajuca sa za "spritomnelu" z 19teho storocia sa prisla utiekat o ukryt k typkovi, ktoreho sme doteraz nevideli, ale uz teraz vieme, ze mu i vcely ustupuju. Opat dost velky chaos, ktory bude treba nejak upratat v poslednom dieli. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ani předposlední epizoda mi nepřinesla zklamání. Vyšetřování se opět pohnulo kupředu, ale dramatické momenty nikterak neutlumily humor, takže jsem mohl být znovu spokojený. Myslím, že to bylo poprvé, kdyjsem viděl někoho vyletět ze zaměstnání za zabití, ke kterému došlo před téměř tisíci lety. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • V čase 18:01 je na tiskové konferenci na stole mikrofon České televize. (stani)

Reklama

Reklama