Reklama

Reklama

Johnny Bravo

(seriál)
Animovaný / Rodinný / Komédia
USA, (1997–2004), 24 h 35 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvorcovia:

Van Partible

Hrajú:

Jeff Bennett, Brenda Vaccaro, Mae Whitman, Tom Kenny, Michael Dorn, Larry Drake, Maurice LaMarche, Brian Tochi, Rick Springfield, Samm Levine, Danny Strong (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(67)

Obsahy(1)

Svalnatý, nie zrovna dvakrát chytrý blonďák so slabosťou pre ženy. Áno, to je on - Johnny Bravo. Žije šťastne so svojou matkou, a keď môže, neodpustí si zbaliť nejaké to nežnejšie pohlavie. Aj keď ťažko povedať, či práve slovo zbaliť je tým správnym. Ženy ho zväčša odkopávajú a nechávajú ísť vlastnou cestou. A keď už to vyzerá skutočne nádejne, z pravidla nasleduje sled udalostí, ktoré to celé otočia hore nohami. Ale Johnny si z toho ťažkú hlavu nerobí. Vlastne stále je presvedčený o svojej charizme a šarme, a o tom, že mu žiadna žena neodolá. Tak sa Johnny často dostáva do nečakaných situácií a na dosť zaujímavé miesta. Lenže nebol by to on, keby sa s nimi nevysporiadal svojou úžasnou pohodlnosťou a elegantnou spontánnosťou... (Georgei)

(viac)

Recenzie (54)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Johnny Bravo" bol americký animovaný seriál vyprodukovaný pre televíziu Cartoon Network. Boli to vtipné, zábavné príbehy nie moc inteligentného, ale poriadne namakaného, blonďavého playboya, ktorý sa snažil zbaliť každú ženskú na ktorú natrafil. No moc veľký úspech nemal. Väčšinou sa len strapnil a odišiel s dlhým nosom. To však nikdy nezlomilo jeho odhodlanie a vysoké sebavedomie. Vždy som mal z neho pocit, že frčí na steroidoch a amfetamine. *** ()

Oskar 

všetky recenzie používateľa

Velmi legrační příhody prostoduchého, dojemně sebestředného svalovce, který nejspíš vzešel od stejných tvůrců jako Dexterova laboratoř. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

7 / 10 Jednoduchý koncept síce postráda hlbšiu myšlienku a originalitu, ale vyvažuje to cool hláškami a svižným spádom. Sweet chick!!! ()

Divočák 

všetky recenzie používateľa

Vypatlaný blonďák s Elvisovským účesem a neotřesitelným přesvědčením o vlastním sexappealu. Ale některé ty ženské, po kterých vyjíždí, bych nelíbal ani přes plexisklo. "Hou sexy mama!!!" ()

DaliX 

všetky recenzie používateľa

HAHAHA ako malý som ho nesmierne žral a stráááááášne sa smial, to je ale týpek. Len je škoda, že to už CN nevysiela, hrozne rád by som si to pozrel aj teraz HAHAHA. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

"Man, I’m pretty!.." Ešte niečo? :) Johnny určite patrí do americkej TOP 3 animovaných seriálov všetkých dôb. Toť môj názor. Vždy pobavil a občas si rád zaspomínam. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto je doslova kultová postavička 90. rokov. S ňou a Tomom & Jerrym si spájam televíziu Cartoon Network. Veľmi rád som to sledoval u babky na satelite. Tie jeho tančeky a fiaská pri balení nežného pohlavia a tá sebadôvera a narcizmus nemali chybu. Už len zvučka bola srandovná, takže človek vedel, čo ho čaká. Johnnyho buď milujete alebo neznášate. OU YEAH! ()

Bajda 

všetky recenzie používateľa

Vedle Cow and Chicken a Dexterovi laboratoře nejlepší seriál Roberta Alvareze. To, že nemá žádnou extra myšlenku je úplně jedno. Johny je tak geniální a vtipná postava, že seriál snad ani děj nepotřebuje. Stačí Johnyho stavět do různých situací a nechat ho házet jednu "cool" hlášku za druhou. ()

Reklama

Reklama