Reklama

Reklama

Johnny Bravo

(seriál)
Animovaný / Rodinný / Komédia
USA, (1997–2004), 24 h 35 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvorcovia:

Van Partible

Hrajú:

Jeff Bennett, Brenda Vaccaro, Mae Whitman, Tom Kenny, Michael Dorn, Larry Drake, Maurice LaMarche, Brian Tochi, Rick Springfield, Samm Levine, Danny Strong (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(67)

Obsahy(1)

Svalnatý, nie zrovna dvakrát chytrý blonďák so slabosťou pre ženy. Áno, to je on - Johnny Bravo. Žije šťastne so svojou matkou, a keď môže, neodpustí si zbaliť nejaké to nežnejšie pohlavie. Aj keď ťažko povedať, či práve slovo zbaliť je tým správnym. Ženy ho zväčša odkopávajú a nechávajú ísť vlastnou cestou. A keď už to vyzerá skutočne nádejne, z pravidla nasleduje sled udalostí, ktoré to celé otočia hore nohami. Ale Johnny si z toho ťažkú hlavu nerobí. Vlastne stále je presvedčený o svojej charizme a šarme, a o tom, že mu žiadna žena neodolá. Tak sa Johnny často dostáva do nečakaných situácií a na dosť zaujímavé miesta. Lenže nebol by to on, keby sa s nimi nevysporiadal svojou úžasnou pohodlnosťou a elegantnou spontánnosťou... (Georgei)

(viac)

Recenzie (54)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto je doslova kultová postavička 90. rokov. S ňou a Tomom & Jerrym si spájam televíziu Cartoon Network. Veľmi rád som to sledoval u babky na satelite. Tie jeho tančeky a fiaská pri balení nežného pohlavia a tá sebadôvera a narcizmus nemali chybu. Už len zvučka bola srandovná, takže človek vedel, čo ho čaká. Johnnyho buď milujete alebo neznášate. OU YEAH! ()

Slavníkovec

všetky recenzie používateľa

Když jsem byl malej, což je nějakej ten pátek dozadu, tak jsem tento animovanej seriál o výstředním blonďákovi s nagelovanými vlasy a černými slunečními brýlemi zbožňoval. Šlo o kultovní postavu stanice CARTOON NETWORK. Na první pohled "jednoduchý" svalovec háže jeden gag za druhým. On je prostě takovej. ()

Reklama

gabin(a) 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mých oblíbených animovaných seriálů. Blbá blondýna v mužském vydání made in USA. Už jsem ho dlouho neviděla, ale některá gesta (úprava účesu, předvádění bicepsů) a hlášky (haba haba, you sexy mama) používáme s holkama doteď. Nejoblíbenější díl: Island of beautiful women. Wanna see my chest hair? It´s blond and curly! ()

Buakawp.P 

všetky recenzie používateľa

Když jsem byl malý,tak jsem se na to koukal na satelitu a byla to mrda,ted jsem to viděl už jako dospělý a musim říct že to je mrda na druhou.Playboy,který o sebe nehorázně pečuje,mluví jako Elvis a má neskutečně mrdozní hlášky,tomu není co vytknout,prostě dokonalost........everything for women...ohh mama :D:D:D ()

ADIO45 

všetky recenzie používateľa

Johnny bývá v jednom rodinném domě společně se svou malou, hloupou a otravný sestrou Malá Suzy (Před kterou vždy utíká) a se svou mámou Bunny Bravo. Má i nejlepšího přítele Carla s kterým každý den zažívá nějaké to dobrodružství a zábavu. Johnny je prostě nepoučitelný, někdy tvrdohlavý blonďák a každý den vymyslí něco zábavné, na kterém se každý pobaví. Legendární kanál Cartoon Network! :) ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Johnny Bravo žije ve městě Aron City, jež je pojmenováno podle prostředního jména Elvise Presleyho - Aron. (jonyyy)

Reklama

Reklama