Reklama

Reklama

The Cure: Anniversary 1978-2018

(koncert)
  • Veľká Británia The Cure – Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park London (viac)
Trailer
Hudobný / Dokumentárny
Veľká Británia, 2019, 137 min

Obsahy(1)

Legendární The Cure, ikony světové hudby se zástupy oddaných fanoušků, jednoho červencového večera roku 2018 vystoupili na pódiu v londýnském Hyde Parku, aby oslavili neuvěřitelných 40 let na scéně. Režisér a dlouholetý spolupracovník kapely Tim Pope neopakovatelný večer zaznamenal a díky nejmodernějším technologiím z něj vytvořil dechberoucí zážitek i pro diváky v kinech po celém světě. Robert Smith a jeho spoluhráči Simon Gallup, Jason Cooper, Roger O'Donnell a Reeves Gabrels vzali fanoušky na magický výlet časem prostřednictvím nestárnoucích hitů jako „Lovesong“, „Lullaby“, „Boys Don't Cry“, „Fascination Street“ nebo „Friday I'm In Love“. (Aerofilms)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

fabuloso 

všetky recenzie používateľa

Je to už 40 rokov, čo zmaľovaný chlap s divokým három rozvibroval so svojimi melancholickými víziami žalúdky ľudom po celom svete. Pod vplyvom The Cure vznikla snáď každá druhá kapela, ktorá dnes niečo znamená. V Hyde Parku to bol krásny večer, ktorý sme vďaka Timovi Popovi mohli zažiť aj na striebornom plátne. Uvidíme, či The Cure čaká ďalších rovnako úspešných 40 rokov :) A je to vlastne úplne jedno. Chlapci predsa plakali, plačú a budú plakať vždy. ()

ekzorcist 

všetky recenzie používateľa

Vizualne a zvukovo velmi vydarena snimka. Bez zbytocnych prikras a s minimom efektov si clovek uzil koncert, kde Cure zahrali v zivotnej forme. V kine na HD premietacke s Dolby Digital zvukom to bolo subjektivne lepsie ako osobne dakde v strede davu. Hanba pada na moju hlavu, ze az po tomto filme som si uvedomil, ze ich gitarista je naozaj svetova trieda. Kupujem ihned CD Greatest Hits do auta :) ()

EastWicka 

všetky recenzie používateľa

Roberta Smitha sice zlá čarodějnice zaklela do podoby postavy z hororu, ale dle hlasu je tam uvnitř pořád ten kluk s burtonovskou image a srdcem plným melancholie... A The Cure hrají minimálně stejně dobře, energicky a hypnoticky jako zamlada! Dokonce i v kině dalo velkou fušku netančit, neskandovat a netleskat. S JaneElliot jsme zkrátka z Aera odcházely s velkým úsměvem na tváři. 2 ukázky: Lovesong a Lullaby. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama