Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katie pracuje v restauraci jako servírka a má syna Dannyho, který se začíná ptát po svém otci. Katie mu zalže, že je v armádě a vzpomíná na jejich vztah. Poznali se na výstavě v galerii, Nick ji začal brát na drahé večeře a kupovat dárky. Všechno bylo báječné až na ráno, kdy v posteli přepadl Katie muž v kukle. Nick ho uškrtil a odmítl zavolat policii, aby nešel znovu do basy. Katie se s ním přestala scházet, ale on ji nechtěl ztratit, a tak jí vyhrožoval, že si ji vždycky najde. Když Katie zjistila, že je těhotná, tak si nechala změnit identitu, předstírala svou smrt a odstěhovala se. Dannyho otec Nick navštíví Katiinu matku Evelyn s pocitem, že Katie stále žije. V jejím domě uvidí fotografie chlapce, které má na lednici a dojde mu, že je to jeho syn. Vezme si dopis od Katie, a tak ví, v jaké oblasti bydlí. Katie si večer vyrazí na rande s pohledným Lucasem, který ji oslovil v restauraci a nebylo možné ho odbýt. Večer si skvěle užijí, ale doma má strach z Nicka, který ji může kdykoliv objevit. Nick unese Dannyho, jen zavolá Katie, že si bere jejich syna. Katie neví, co má dělat a svěří se neodbytnému Lucasovi. Katie nemůže jít na policii, protože předstírala sebevraždu, tak by ji mohli zatknout za podvod. Je strachy bez sebe... (TV Prima)

(viac)

Recenzie (4)

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Televizní verze Bezpečného přístavu, jenže tam alespoň hráli "lépe placení herci", ale tady byl i scénář dost mimo. Prostě klasická televizní produkce, která ničím nepřekvapí :( ()

BOURQUE odpad!

všetky recenzie používateľa

Klasický príbeh – žena so svojím dieťaťom sa snaží začať nový život v inom meste. Dôvod? Skrýva sa pred bývalým partnerom (otec dieťaťa), ktorý jej klamal, je nebezpečný (mafiánske kontakty). Ďalšie časti príbehu už nie je ťažké odhadnúť. Uvažoval som dať aspoň jednu hviezdnu, ale po niekoľko minútovom uvažovaní som sa rozhodol, že to nepôjde. Vo filme je všetko predvídateľný: príbeh, herecké výkony, záver (ktorý mimochodom je bagatelizovaný). Slabá réžia, ani minimálne prekvapenie. Ešte raz! Nehodnotím príbeh, ale celkový film. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama