Reklama

Reklama

Kamoši

(seriál)
  • USA Off Centre
všetky plagáty
USA, (2001–2002), 10 h 16 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Yarlett

Hudba:

Ben Vaughn

Hrajú:

Sean Maguire, Lauren Stamile, John Cho, Eddie Kaye Thomas, Jason George, Eugene Levy, Nora Zehetner, Zachary Quinto, Shoshannah Stern, Michelle Borth (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(28)

Recenzie (6)

anderson 

všetky recenzie používateľa

Skvelý sitcom z produkcie tvorcov American pie. Konieckoncov sa tu vystrieda niekoľko stars z tohto filmu (najlepší je Eugene Levy ako "Doktor Pipík"). Inak je to celé o sexe a spôsoboch ako (ne)dostať baby do postele. Taká príručka pre teenagerov, ktorú "prezieravá" MARKÍZA v premiére zaradila do polnočného času a v repríze do predpoludňajšieho vysielania. Predškolské i tie školopovinné detváky tak môžu diskutovať o gruppensexe, švédskej trojke či výhodách a nevýhodách obriezky. "Plazivá apokalypsa" sa už začala. (11.11.2004) ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Sitcom o dvoch bývalých spolužiakoch, ktorí bývajú v jednom byte, no sú úplne rozdielni. Kým jeden má stálu priateľku, ten druhý má na každú noc inú ženu. No najzábavnejšou postavou seriálu je ich kamarát Chau, ktorý je večne nadržaný, no u žien nemá veľký úspech. Sitcom, pri pozeraní ktorého sa nebudete od smiechu váľať po zemi, no dá sa na ňom občas dobre zasmiať. ()

harvy 

všetky recenzie používateľa

no mozno to bude zniet divne ,ale ja tento serial zboznujem ;) neviem cim to je mozno len jednou formulkou "Chau Rules" :D)) .Skoda ,ze nebolo natocenych viac serii. ()

oregon.fox 

všetky recenzie používateľa

Seriál přežil jen jednu celou sérii a v necelé polovině druhé řady byl zrušen. Určitě bych ale našel desítky jiných sitcomů (třeba The Nanny aj.), které by si zasloužily podobný osud, jako "Kamoši". Není to však úplná bomba, ale není to ani naprosto dementní. V hlavní roli Eddie Kaye Thomas, kterého většina zná jako idiota Finche z "American Pie"... ()

soulless 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že to utli tak brzo ... osobně mi přijde, že tenhle sitkom trošku předběhl dobu, jelikož gagy, které o 10 let později ničily svět v HIMYM, tady, vzhledem k brzkému ukončení, bohužel nefungovaly. Jinak se jedná o super počin, především pro fanoušky původní série American Pie. 9/10 ()

Reklama

Reklama