Reklama

Reklama

Těhotná holka od cirkusu musí zabíjet, aby nakrmila embryo ve svém těle. Žije v něm totiž nenasytný parazit, který se živí lidskou krví. (Netflix)

Recenzie (49)

petero 

všetky recenzie používateľa

Sci-fi upírine s parazitom v nadržanom ženskom tele, kam sa dostal ako inak „pomedzi nohy“, nechýba patričná dávka nahoty a krvi. Poloamatérske gore, i keď na kameru peniaze boli, hlavne búračky áut, ktorých je tu požehnane, sú prezentované zrýchlene a outdoor scény so zvedavými okoloidúcimi alebo sediacimi je klasika. Do sveta týmto príspevkom Francúzi neprerazili, nečudo a pokračovanie Lady Blood má zatiaľ katastrofálne odozvy. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Dejová linka je totálne dementná.Herci strnulí a riadne nesympatický.Postavy hlavne tie mužské boli všetko kreténi,debili a Hajzli a žena je ich vrahom.Režisér tým chcel niečo povedať?Asi áno. Scénar primitívny,vobec to nedržalo po kope.Bolo tu veľa nedomyslených situácii a to hovoriace decko v bruchu ma po čase začalo veľmi nasierať .Gore efektnosť tu bola vyšperkovaná a bolo jej tu dosť a jedine tam som spokojný.Nechutnosť,brutalita a skromná logika to sú určite prednosti tohoto nezáživného braku.Tak konečne záverečné titulky,tak sa už môžem isť vyvracať. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Baby Blood" je francúzsky film z roku 1990 o mladej, škaredej, hlúpej cigánke, ktorej sa v piči uhniezdil inteligentný, krvilačný parazit. Núti ju vraždiť mužov, aby mal prísun čerstvej krvi, ktorou sa živí. Bola to veru poriadna blbosť s nesmierne nesympatickými hercami. Toľko mrzkých, hnusných ľudí obsadiť do jedného filmu je veru niečo nevídané. Bola to debilná psycho feministická pičovina. Francúzsky "Krváček" ma vôbec nebavil. Mal som si radšej pustiť nejaký poriadny americký krvák, alebo staré klasické talianske gore. * ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Hlavní hrdinkou je prsatka se zuby jak noty na buben, v jejímž lůně se usadí parazit s agresivními sklony a neustálou chutí na krev. Nutí tak svoji oběť ke shánění životadárné tekutiny, která musí pocházet výhradně z mužů. Místy dosti upovídaná a v první polovině nepříliš záživná krvavá čuňárna. Zprvu mě rozesmála krev stříkající z mrtvoly, pak jsem pochopil, že realita je tomuhle filmu vzdálena na míle daleko. Hlavní nepříliš půvabná hrdinka se často a ráda svléká, polovinu filmu je zalita krví a vůbec neřeší, co bude s pasekou mrtvol, které za sebou zanechává. Zajímavostí tak jsou spíše gore efekty na příklad neúměrné množství kyslíku v krvi... Závěr mě potěšil, i když na Carpenterovu věc triky neměly ani náhodou... Příjemná byla rovněž hudba s využitím afrických rytmů... ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Pohár fantasmagorie, bizarnosti a teatrální krvavosti naplnilo tohle rázovité francouzské videobéčko vrchovatě. K mojí větší spokojenosti, tedy i k vyššímu hodnocení, mi ale scházela trochu temnější nota, respektive mi přebývalo přehrávání a "komické" šaškování většiny protagonistů. Francouzské ztřeštěné taškařice jsem kdysi dávno míval rád, ale k horrorům mi tenhle cirkusácký styl jaksi neštymuje. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (4)

  • Aby tvorcovia ušetrili peniaze za stavbu kulís, scény odohrávajúce sa v cirkuse natočili v skutočnom cirkuse v meste Nanterre. (Jello Biafra)
  • Natáčanie filmu začalo 16. mája 1989 v Paríži a filmovanie trvalo celkom 5 týždňov. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama