Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Kruhu sluncí čeká unavenou výpravu nepříjemné překvapení – a lekce z historie země Tra. Císař naverbuje novou armádu. (Netflix)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ asi najzvláštnejšia epizóda, tak trochu sa vymykajúca atmosférou doterajšiemu ladeniu seriálu. Tvorcovia prekvapia metarovinou, kedy sledujeme bábkovú divadelnú hru predvádzanú bábkami v bábkovom seriáli. Zaujme aj nečakaný priebeh záverečnej bitky. Opäť platí, že druhá polovica je podstatne svižnejšia ako tá prvá, ale tak je skrátka tento seriál zámerne spracovaný. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trošku z histórie planéty Thra. Plus nepriatelia dostávajú v tejto kapitole značne na vrch. Celá situácia sa komplikuje a povestné kocky sú hodené. Rozhodnutia musia byť spravené a tí čo nepočúvajú múdrejších, prehrávajú. A k tomu ešte veľmi nepekným spôsobom. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skeksiom sa podarí získať mimoriadne silného spojenca z útrob Thra...Po vizuálnej stránke nádherné a dychberúci záver, pri ktorom Skeksiovia odvádzajú časť vzbúrených Gelflingov. Keď si človek zvykne na jednotlivé druhy tvorov na Thra baví ho to podstatne viac ako úvod, v ktorom som sa občas strácal. ()

Reklama

Reklama