Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lor se vysvobodí ze své komnaty, aby pomohl Bree. Ve světle zpráv o skutcích Generála přivolá Seladon ostatní Mudry do Citadely. (Netflix)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda druhej polovice seriálu je zatiaľ zrejme "najdialógovejšia", čo v konečnom dôsledku celku iba pomáha. Dej sa mierne spomalil, ale postavy ho prostredníctvom dialógov stále posúvajú svojimi rozhodnutiami a stále viac bublajúcimi konfliktami medzi sebou vpred. Seriál tak aj dýcha, nejde určite len o prehliadku krásnej výpravy, kostýmov a akcie. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Priostruje sa to. Starý nepriatelia sú späť. Nový vznikajú. Rovnováha sa postupne narušuje a sebaobetovanie je nevyhnutné k získaniu času na záchranu. Leterrier vedie istou rukou príbeh Temného kryštálu. A každé zákutie, každý detail v sebe nesie prísľub niečoho väčšieho. Čím sme bližšie k finále, tým sa naliehavosť povstania stáva žiadúcou a potrebnou. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Planéta Thra stojí na okraji vojny potom ako sa Rianovi podarí oslobodiť Paladinov a vďaka telepatii im ukáže pravú tvár Skeksiov. Generál po posledných udalostiach zvolá radu Skeksiov a Seladon samú seba vyhlási na všemúdru potom ako odmietne výzvu Fary, ktorá neuzná jej právo na trón po smrti jej matky. Púšť je vyobrazená ozaj fantasticky a po takmer dvojmesačnej pauze som nemal problém zorientovať sa v postavách tak ako tomu bolo na začiatku, dej sa stáva čoraz prehľadnejší. ()

Reklama

Reklama