Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brea zápasí s novou odpudivou povinností, Deet a Hopovi se dostane nepřátelského přijetí od rodu Stounwudů a Rian prosí svoji Mudru o pomoc. (Netflix)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh má stále vyššie tempo, začínajú sa prelínať jednotlivé dejové línie, čo som ale osobne čakal až neskôr a určite som neočakával, že sa tak skoro dočkáme aj stretnutia syna s otcom. Možno problémy matky s dcérami, keď je jej jedna prednejšia ako druhá, pripomenie Pána prsteňov, ale v bábkovo-animovanom seriáli to bude prekážať asi málokomu. Opäť sa dočkáme zopár krásnych prírodných scenérií a nové tvory sú za každým rohom, či skôr kameňom/rastlinou. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyhnanci sa stretávajú. Odvaha vzoprieť sa systému našim mladým hrdinom nechýba. Kruté pravdy sú odhalené, ale vie o nich len hŕstka. A klamstvá sa šíria rýchlejšie ako pravda. Aughra je späť zo svojho putovania po hviezdach a odhaľuje strašnú skutočnosť. Ďalší diel postupne rozvetvuje načrtnutý príbeh. Rovnako sa prehlbujú vzťahy. A pritom stretávame pár neskutočne roztomilých obyvateľov planéty Thra. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Brea, vyhnaná princezná bojuje so svojimi novými povinnosťami, Deet a Hup sa dočkajú nevrelého privítania od klanu Stonewood a Rian hľadá pomoc u Maudry, ktorej sa mu nedostane a tak musí újsť. Aughra navštívi Skeksiov a snaží sa im prikázať, aby ju pustili ku kryštáľu pravdy, avšak tí jej oznámia že o svoju pozíciu správcu Threa už dávno prišla, kedže sa stovky rokov doma neukázala a vyženú ju zo zámku. Cestou však Aughra zastraší strážcov a zastaví sa pri kryštály a rozpráva sa so svojim starším ja o tom, čo by mala urobiť aby planétu Threa zachránila. Brea počas putovania natrafí na Riana, avšak ich cesty sa čoskoro rozídu. Aj keď sa už človek v príbehu lepšie zorientuje, stále to nie je nič čo by ma vtiahlo do deja a napriek tomu že fantasy príbehy mi nie sú úplne cudzie, toto ma príliš nebaví a sám som zvedavý, či to vôbec dopozerám do konca, aj keď nechať seriál nedokončený vo zvyku nemám. ()

Reklama

Reklama