Reklama

Reklama

Zlatokopky

(seriál)
  • Rusko Soděržanki (viac)

Série(4) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Moskva, metropola moci. Mesto veľkých peňazí a vášní, pôvabných žien a bohatých mužov, spoločenských udalostí a nebezpečných intríg. Krásne dievčatá snívajú o tom, že prerazia do sveta luxusu, zlata a trblietavých šperkov a hlavná spoločenská dohadzovačka ich šikovne posunie do bezpečných rúk. Mladá umelkyňa Daria Smirovová, ktorá do hlavného mesta pricestovala zo Saratova, túži po novom lepšom živote, ale krutá udalosť všetko zmení. Spozná, že v tomto vysnívanom svete je všetko len o peniazoch, pôvabe, sexe, intrigách, vydieraní a vraždách. Postupne vychádza najavo, akú úlohu v ňom zohrávajú politika, mafia, polícia, vydržiavané krásky a ctižiadostivé zlatokopky. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

a0001 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som scenár a dialógy na úrovni jadrovej fyziky, ale dostať tento zvädnutý šalát s pachom pokazených, nudných mušlí, dementných, nudných dialógov, kde jediným svetlom na konci tohto úmorného tunela sú holé, pekné cecky je nedostatočným motivovaním v pokračovaní sledovania. ()

LEGACY 

všetky recenzie používateľa

Chlípně se přiznám, že jsem záměrně brouzdal zakoutíma internetu, abych našel právě něco takového. Krásné ženy, nestoudnost, opulence a nějaká příběhová linka. Myslím, že na chvíli opustím komfort Netflixu a dám se na východní blok tohoto vydařeného seriálu. ()

Reklama

Galéria (111)

Reklama

Reklama