Reklama

Reklama

The Making of 'Evil Dead II' or the Gore the Merrier

všetky plagáty

Recenzie (3)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Nostalgický dokument o výrobě a vzniku klasiky Evil Dead II. Během půlhodinky se stihneme podívat do zákulisí jeho natáčení, nahlédneme do kuchyně trikařů při výrobě masek a jejich práci se speciálními efekty. Budeme svědky některých vystřihlých či nepovedených záběrů, dozvíme se, jakou roli tu sehrál Ted Raimi. A samozřejmě nejvíc si užijeme Bruce Campbella, jeho opakovaných výstupů, vtipů a úplně všeho, čím si během natáčení musel projít. To byl Raimi ještě frajer. Se slzou v oku dávám plnou palbu. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Making of Evil Dead II v tejto podobe vyšlo v roku 2000 a je súčasťou aj bonusového materiálu DVD k filmu. Tento neskutočne vtipný dokument obsahuje hlavne zábery z natáčania filmu Evil Dead II z roku 1987 a taktiež, keďže je z roku 2000, aj vyjadrenia o niečo starších protagonistov, ktorí sa na tomto úžasnom filme podieľali. Ako som už spomínal, dokument je neskutočne zábavný, plný gore a efektov, ktoré nám tvorcovia odkrývajú. Niektoré efekty sa ani do filmu nedostali. Taktiež ma potešili aj dve malichernosti – objavili sa tu aj dve pekne tričká z filmov DAWN OF THE DEAD od Romera a tričko z filmu ZOMBI 2 od Fulciho (viď moja fotka v profile :D). Okrem iného sa dozviete, že si vo filme zahral aj Raimiho brat, odhalia sa vám niektoré zábavné chybičky a v závere sa na vás vyrúti, a to už budete úplne rozchechtaný, Evil Dead Baby!!! ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

No ak máte radi pohľad do zákulisia tvorby gore hororu ako je tento, odporúčam. Ako sa to pekne po starom robilo s hmatateľnými predmetmi, v dnešnej dobe CGI gore efekt pôsobí ako päsť na oko, o to skôr, ak je lacný. ()

Reklama

Reklama