Reklama

Reklama

Klinika pod palmami

(seriál)
  • Nemecko Klinik unter Palmen
Dráma / Rodinný
Nemecko, 1996, 23x90 min

Réžia:

Otto Retzer

Hrajú:

Klausjürgen Wussow, Michael Lesch, Uschi Glas, Sonja Kirchberger, Hans Schenker, Pierre Brice, Patrick Bach, Konstantin Graudus, Christian Kohlund (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Už šiesty rok je nemecký lekár Dr. Frank Hofmann (Klausjürgen Wussow) hlavným liečiteľom a zároveň manažérom nemocnice na Filipínskych ostrovoch. Televízny seriál zobrazuje jeho každodenný život, ako aj osudy, lásky a vzrušujúce okamihy životov jeho spolupracovníčok a spolupracovníkov v nádhernom prírodnom prostredí. S Hofmannom má však nevyrovnané účty francúzsky právnik Valentine (Pierre Brice), ktorý verí, že lekárova neschopnosť pred rokmi spôsobila smrť jeho manželky a dieťaťa. Keď sa Francúz z novinového článku dozvie, kde Hofmann pôsobí, nasadne na najbližšie lietadlo a je pripravený uskutočniť krvavú pomstu... (Incantator)

(viac)

Recenzie (8)

messiah odpad!

všetky recenzie používateľa

Na německých seriálech je zajímavé to, že povětšinou stačí díl nebo dva aby jste mohli s jistoutou říct jestli je to přesně ten typ německýho seriálu kterej se hodnotí jako "odpad!" a v životě nechcete další díl vidět, nebo jestli jde o světlou vyjímku v německé seriálové tvorbě. Tohle je ten první případ. Už vážně netuším jestli jsem viděl všechovšudy jeden nebo dva díly, každopádně pokud si myslíte že když jsem víc neviděl nemám právo hodnotit tak já vám vesele oznamuji že si myslím pravý opak a hodnotím. Prostě prototyp německýho Braku - tohle jim fakt nejde .o) ()

Wishkah odpad!

všetky recenzie používateľa

a to sem si myslel, už nic horšího než německé kriminální seriály nebude. A oni najednou natočili romantický seriál ()

Galéria (53)

Reklama

Reklama