Reklama

Reklama

Marika Gombitová - Koloseum

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Československo, 1987, 5:44 min

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Marika Gombitová - Koloseum - slovenská popová antika!!! "Omamné šípy lásky a nočný šepot viníc. Slávny Rím, hostiny, otrokyne. Hovorte ústa knižníc - dávny dym. Ten dávny dym. Nero a Kaligula. Nad všetkým prach a žula. Slávny Rím. Cisár, boj, vojak, žobrák, čas všetko niekam zobral. Dávny dym, slávny Rím. Ukáž to slávny Rím. Koľko zrád úkladov, koľkokrát pýcha a pád. Prach to je cena slávy a sláva v prachu stojí. Slávny Rím. Tak čítaj nomen - omen. Čas to je múdry stoik. Slávny Rím. Koľko zrád, úkladov, koľkokrát pýcha a pád. Koloseum, pýcha a pád. Koľkýkrát zastal čas. Kameň slávny je sám. Koloseum, sláva je pád. Koľkýkrát zastal čas. Kameň je sám, nad všetkým sám." **** ()

PKD 

všetky recenzie používateľa

Perketni vokal. Perfektni text + supr atmosphere. Dodnes, fungujici jako omamna droga. Bravo! 80tky jako kdyz streli! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najobľúbenejší videoklip z detstva, pri videoklipoch sa snažím hodnotiť predovšetkým obraz a nie zvuk, určite by piesne Elánu mali lepšie hodnotenioe, ale tento klip na mňa kedysi pôsobil ako magnet. ()

Reklama

Reklama