Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svadba country speváka Zanea (Greyston Holt) a jeho snúbenice Jeannette (Bea Santos) sa musí odložiť kvôli poslednej fáze Zaneovho zmluvne záväzného turné. Po tom, čo sa video, ako Zane zachraňuje fanúšičku, stane virálnym, sa Zane konečne stal superhviezdou country hudby, o čom vždy sníval. Jeannette je šťastná a podporuje ho, ale po tom, čo zmešká nový dátum ich svadby, sa začne obávať, že v jeho snoch už pre ňu nemusí byť miesto. Pesničkárka Jolene (Deana Carter) sa pokúša pomôcť, ale má svoju vlastnú minulosť, ktorej musí čeliť. Jeannettina dcéra Quinn (Raven Stewart) a jej matka Nanna Suze (Allison Hossack) spoločne nacvičujú hru na klavíri, aby zabezpečili krásny záver svadby - ak sa vôbec bude konať. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Film nadväzuje na predchádzajúci Vianoce s novou láskou. Trochu nerozumiem tým hejtom (zatiaľ štyrom tu na ČSFD), keďže už z úvodného plagátu či traileru je jasné o čo pôjde. Kto čaká masterpiece, alebo nejaký blockbuster, ten si za sklamanie môže iba sám. Pri filme (slovenský názov KTORÁ JE TÁ PRAVÁ je úplne odveci, pretože hlavný hrdina ani na jedinú sekundu nepomyslí na žiadnu inú) si môžete úplne v pohode oddýchnuť ako pri ktoromkoľvek inom romantickom filme v štýle Hallmark. Tento je dokonca čímsi zaujímavejší a nie úplne tradičný. Bea Santos je výborná herečka, až sa divím čo robí v tomto B-čku. Myšlienka a charaktery príbehu nie sú tak plytké ako by sme čakali a kto chce, v tom nájde aj akú-takú hĺbku. Tento druhý film v poradí má dokonca aj pokračovanie s názvom Doma na Vianoce, takže ide vpodstate o trilógiu :) ()

suzanne1997 odpad!

všetky recenzie používateľa

Většinou stojí filmy na TV Doma za něco, proto jsem se rozhodla podívat se i na tenhle. Jenže opak je jaksi pravdou. Plytký děj, který nezaujme, prostředí naprosto tuctové, dialogy, jež je lepší raději přeskočit. Většinou se na každém díle snažím najít něco pozitivního, co se mi líbí nebo mě přinejmenším zaujme natolik, že si na to při psaní komentáře vzpomenu. Ale tady ať vzpomínám, jak vzpomínám, prostě nic. Zážitek z podívané je nulový, umocněný více než 90 minutovou stopáží (netušila bych, že za tuto dobu lze stihnout tolik věcí :D). Obvykle bych podobný film hodnotila opravdu vysoko, ale tady je i ten odpad! moc. Tenhle řekněme pokus o film rozhodně nestojí za u něj strávený čas. Za mě tedy rozhodně ne, ale to může být samozřejmě jen můj názor, ten svůj si utvořte sami. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ja sa nestíham diviť, odkiaľ TV Doma takéto klenoty ťahá. Asi sú vo výpredaji na Amazone za 0,99 dolára, inak neviem. Keď tu brat bratovi povie: „Prestaň! Mám ísť medzi ľudí s uplakanými očami?“ alebo keď nevesta odchádzajúcemu ženíchovi kričí: „Vráť sa mi rýchlo, aby si si ma mohol vziať...“ pochopil som, že môže ísť o neplánovanú komédiu. Už len tá myšlienka, že chlap odíde zo svojej svadby, aby odohral koncert. Týpek totiž chce byť hviezdou formátu Taylor Swift, no v skutočnosti svojimi country tónmi dosahuje kvalitu Alana Mikušeka s publikom, ktoré by nezaplnil kanadský kulturák ani keby mu tam prišla svorka medveďov prebudených zo zimného spánku tónmi zlomenej gitary. Avšak vo filme predviedli sci-fi a zaplatili mu tak komparz fanúšičiek Enrique Iglesiasa, inak by tam do tmy zrejme jódloval sám. Stupidita scenára sa s pribúdajúcimi minútami stupňuje. Film vrelo odporúčam na zlepšenie nálady, smiech je zdravý. ()

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Kdo a proč tohle řadí mezi vánoční filmy je mi záhadou, protože tam nic takového není, za to uslyšíte dokola, že něco je cool. Fakt trapné. Hvězda hezkou country hudbu, ale ruka se mi přitom třásla ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama