Reklama

Reklama

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Sandokan (Kabir Bedi) sa opäť vracia do rodnej krajiny, aby zachránil Suramu, kráľovnu Assamu a jej kráľovstvo spod nadvlády čarodejnice Black Raja. Keď však dôstojník indickej pechoty zabije anglického guvernéra a nafinguje tento krutý čin ako dielo Sandokana, stane sa hrdý bojovník prenasledovaným vrahom. Prekrásna kontesa Lady Dora Parkerová, ktorá práve prišla do Indie, sa rozhodne pomôcť neohroziteľnému tigrovi z Malajzie. V hlavných úlohách sa nám predstavia aj talianska speváčka Romina Powerová a Franco Nero. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (21)

Gig 

všetky recenzie používateľa

Si, Sandokan se vrátil. A nabyl sám, vrátila se i krásná hudba bratrů Angelisových. Co mě mrzí, že se nevrátila celá garda. Yaneze de Gomera už hrál nový představitel. Ten původní měl svůj vtip, charakter, inteligenci, co vnutí postavě daný herec. Leroye nikdo nenahrafí, to jako dyby nahradili samotného Kabira Bediho. Co mě potěšilo, byla menší role Franco Nera. Nostalgie je silná čarodějka a tak jsem se docela bavil. Ale skutečný Sandokan už to nebyl. Ten se prohání snad někde v džungli na Mompračenu a myslí na svou královnu. Perla Labuanu byla jediná a nenahradí ji ani nový příběh s novou kráskou, která byla milá a velice sympatická, ale angličanka po otci. :) Nevím proč, ale svou vizáží mi připomínala Cardinálovou v Tenktát na Západě. Líbily se i nové hudební motivy bratrů Angelisových. Co si ale autoři mohli odpustit - toho Castlepoola či Taztaze z Vinnetoua, tedy toho novináře. Míň skečů ala novinář z Vinnetoua by pomohlo celému příběhu. ()

Vojcl 

všetky recenzie používateľa

Silně podprůměrné pokračování celkem solidního seriálu.. Velice špatně zrežírované i zahrané. Bezmála šedesátiletý Kabir Bedi poskakující s mačetou působí spíš směšně, Franco Nero je "mistr" přehrávání a o ostatních ani nemluvě.. Jediné co tomuhle spackanému seriálu nelze upřít je vynikající hudba!!! ()

Reklama

Death 

všetky recenzie používateľa

Nebyt tech prisernych souboju, tak mohl tento film jit i vyse.Bohuzel souboje uz nejsou ani z "beckoveho", ale spise z "ceckoveho" filmu.Zadna krev, dokonce ani zadna snaha alespon obarvit Sandokanovi mec nacervno, no zkratka takhle bych to natocil s par kamosema (mozna i lepe).Jinak dve hvezdy za misty docela zabavny pribeh, na ktery se dobre kouka. ()

stOKYi 

všetky recenzie používateľa

Už na daktoré vtipné situácie typu, sandokan všetkých rozsekáva a idú naňho vždy len mečom čo pridáva na trápnosti súbojov a komickosti a keď niekoho prepichne, rozsekne a podobne, vždy mu zostane meč žiarivo strieborný. Alebo neustále sa unášanie a prepúšťanie a utekanie a pod. Ale vzhľadom k tomu že si nepamätám vôbec prvého sandokána (ani som si nie istý či som ho niekedy vôbec pozeral v mojom dectve ), tak sa mi tento seriál celkom páčil a spríjemnil my moje chvíle, kde v televízii nič nedávali celé dni a ja som bol pripútaný na lôžko dôsledku operácie môjho kolena. Čiže určite som sa nenudil. (12.11.2010) ()

klapqua 

všetky recenzie používateľa

Tri hviezdičky za moju srdcovú záležitosť Kabira... za spomienky na destvo pri sledovaní Sandokana... a za krásnu Mandalu Tayde, ktorá stvárnila Lady Doru a ako malá som strašne túžila vyzerať ako ona=)... Inak je to bohužiaľ celé skôr smiešne, pamätám sa, že ma vždy rozčulovalo prečo na meči nieje ani kvapka krvi, prečo sú vždy dokonale čistí a pod... ale tak, ako malej mi to stačilo...ale to, ako malej ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • V seriálu si zahrála zpěvačka Romina Power, u nás známá především písní „Felicita“, kterou nazpívala se svým manželem, hercem a zpěvákem, Albano Carrisim. (M.B)

Reklama

Reklama