Reklama

Reklama

Recenzie (5)

Ingtar2 

všetky recenzie používateľa

Po kultovom Raide a vydarenom Night Comes for us tu máme ďalší Indonézsky film, tentokrát síce bez Ika Uwaisa, za to s Yayanom Ruhianom, ktorého dopĺňa Joe Taslim. Tí dvaja, rovnako ako v prvom zmienenom filme stoja na opačných stranách zákona, a opäť sa bijú tak rýchlo, že mi znie v hlave song Deja Vu od Initial D. Čo zamrzí je, že vo filme sa síce ocitne pár vulgarizmov, ale samozrejme je to s vekovým obmedzením, čiže nedostaneme žiadne krompáče medzi oči, ženy trhajúce si črevá... v podstate nedostaneme ani kvapku krvi. To by vôbec nevadilo... až na to, že film tým stráca to svoje kontaktné čaro. Chandra Liow je, tak ako tvrdia ostatní, mimoriadne otravný a prvú, slabšiu polovicu si naneštastie kradne pre seba. Druhá polovica, a najmä to polhodinové finále sú oveľa lepšie (a nie, celkom určite to nie je tým, že Chandra dostane cez držku... aj keď ako nad tým tak rozmýšľam, tak to asi je preto). Na hudbu sa dá zvyknúť a zopár vtipných hlášok padne. Na záver musím dodať, že nájsť tento film je umenie, ja sám som ho pozeral na pochybnej indickej stránke, ktorá mala len číslo namiesto linku. A tie reklamy na 'adult content'... Celkovo teda ide o vydarenú komédiu, ktorá to u mňa skoro dotiahla na štyri hviezdy. Čiže - 70%, 3*. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Buddy movie komédia v ktorej sa nedobrovoľne musia spojiť drobný podvodníček (Chandra Liow) s policajtom (Joe Taslim), aby dostali drogového priekupníka (Yayan Ruhian), ktorý práve ušiel z basy. Samotný film je za 2 hviezdičky lebo humorné scény mi dvakrát vtipné nepripadali a celkom často som sa nudil. Film priebežne zachraňuje akcia. Prestrelky síce vyzerajú prehnane s lacným CGI jak z Indického filmu, ale zvyšná akcia je OK. Nebezpečná naháňačka, demolácia slumov jak z Police Story a samozrejme množstvo bitiek. Nedosahujú top kvalitu lebo asi sa tvorcovia krotili kvôli ratingu. A tak sú úplne bez krvi a kamera je taká divná. Vyhýba sa drsnejšie pôsobiacim chvatom a kontakty neraz simuluje trhnutím obrazu. Až do finále bitky za veľa nestáli, ale potom sa rozpúta jeden zaujímavý duel za druhým. A konečne na konci jedna drsná baba zmláti toho otravného Chandru. To som sa konečne zasmial. Škoda, že ho niekto nemlátil celý film. Finále Taslim vs. Ruhian a jeho nezničiteľný poskok stojí za to. Takže celkovo som od toho čakal viac, ale vďaka akcii to za jedno pozretie stojí. 6/10. ()

Reklama

cskomando 

všetky recenzie používateľa

Neúnavný bojovník Joe Taslim! Krásná jednohubka z Indonésie, která přinese vtipné hlášky, bojové scény ( i když poněkud slabší než např. Zátah) a nakonec nesmí chybět ani ta jejich hudba se zpěvem společně s nějakým tím romantickým klišé ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Odlehčená variace na Indonésský kult Raid, kde si to opět rozdají Joe Taslim s Yayanem Ruhianem a od Night Comes for Us tu lepší martial art nebyl. Film by se dal rozdělit na dvě poloviny, kde ta první je bláznivou komedií o policistovi, kterého hraje Joe Taslim, který je místní celebritou, za zády má neustále kameramany a veškeré své policejní zásahy dělá i pro svou vlastní Show. Joe Taslim zde dokazuje, že krom střílení, kopů, pěstí a ohánění se mečem zvládá i humor a svou roli si krásně užívá. Styl humoru asi nesedne každému, ale minimálně 2 scény jsou vyloženě záchvatové. Druhá polovina se přepíná na vážnější notu, kde Joe Taslim jde naproti obávanému Kingpinovi Yayan Ruhian a tady začne ultimátní martial arts Inferno, které lokacemi a stylem soubojů příjemně připomíná Raid. Finále má přes půl hodiny, kde Joe Taslim prochází místnostmi a využívá svůj talent naplno. Dojde na souboj 1 vs početná převaha v pěkně úzké chodbě, nesmí chybět i Female fight v kuchyňi, který vrcholí intenzivním fightem ve sklepě s Ruhianem, který trvá asi 5 minut a je to vysněný duel všech Akčních fanoušků. Kamera je skvělá, choreografie propracovaná, dynamická a úderná a jediné, co se dá snad vytknout, že se šetří s Gore, ale to se dá odpustit hlavně díky Tatjany Saphira, která je velko kočka! Raid položil základy, Night Comes for Us evolvoval násilí na jiný level a Hit and Run celou "Trilogii" podal odlehčenou formou a naštěstí fungují všechny roviny. P Příběh***, Akce*****, Humor***, Násilí**, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 8/10. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama