Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Netradiční pohled na obyvatele Springfieldu: během 22 minut trvání tohoto dílu se divákům představí 22 postaviček v krátkých sekvencích. (Česká televize)

Recenzie (13)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Slow down, sir. You're going to give yourself skin failure. Okay. Now, the symptoms you describe point to "bonus eruptus." It's a terrible disorder where the skeleton tries to leap out the mouth and escape the body." ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Každá séria má svoju experimentálnu časť a tou je v sedmičke dvadsaťjednotka. Ako sa dalo očakávať, jednotlivé epizódky majú raz väčšiu a raz relatívne nižšiu kvalitu a nie každá vám sadne. Je ich ale až príliš mnoho a tak väčšina vyfučí z hlavy. Apu a prejavenie jeho skutočnej nátury určite nie a Bart s Milhouseom striekajúci kečup a horčicu z mostu detto. Tipujem, že ide o obľúbenú epizódu Richarda Linklatera. Z jeho Slackera zrejme tvorcovia tejto epizódy vychádzali. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons"sa volá "22 Short Films About Springfield" (Dvadsať dva krátkych filmov o Springfielde). V tomto diely sa dej zamerá na viacero postáv. Zaostrený je nie len na členov rodiny Simsonovcov, ale posvieti si i na Bartovho kamaráta Milhouse Van Houtena, predavača Apu Nahasapeemapetilona, majiteľa springfieldskej atómovej elektrárne Charlesa Montgomeryho Burnsa, jeho poskoka Waylona Smithersa, Hansa Molemana, doktora Nicka Rivieru, barmana Morrisa Moe Szyslaka, štamgasta Barneyho Gumblea, Hermana Hermanna, riaditeľa základnej školy Seymoura Skinnera, recidivistu Snakea, šerifa Clancyho Wigguma a jeho dvoch kolegov Loua a Eddieho, Bumblebee Mana, reverenda Timothyho Lovejoya, Neda Flandersa, Cletusa a Brandine, Nelsona Muntza, profesora Johna Frinka. ***** ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (16)

  • Když je Milhous u Komiksáka a chce použít jeho záchod, tak na některých fotkách chybí postavám obličeje. (Duoscop)
  • Když Seymour přinese tác s hamburgery, tak jsou na stole položené prázdné sklenice, které jsou v dalším záběru plné. (Duoscop)
  • Jedná se o 150. epizodu seriálu. (JG9)

Reklama

Reklama