Reklama

Reklama

Simpsonovci

(seriál)
TV spot
USA, (1989–2024), 277 h 25 min (Minutáž: 20–25 min)

Scenár:

John Swartzwelder, Dan Greaney, David X. Cohen, Richard Appel (viac)

Hrajú:

Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Harry Shearer, Hank Azaria, Marcia Wallace, Pamela Hayden, Tress MacNeille, Russi Taylor (viac)
(ďalšie profesie)

Série(35) / Epizódy(768)

Obsahy(1)

Kto by ich nepoznal. Homer je hrdý na svoju prácu v jadrovej elektrárni a je hrdý na to, čo všetko dokázal. Lenže vždy sa vyskytne problém, ktorý Homera núti premýšľať a to robí veľmi nerád. Oveľa radšej si dá veľký steak, najlepšie na večeru a ten spláchne balíkom plechoviek piva. A tak ostáva všetko na jeho milovanú ženu Marge. Jej učes je najlepšie viditeľný v Thajsku, ale nestratila by sa ani v dave na Manhattane. Ich tri deti: Bart, Lisa a Maggie sú milé, len občas trocha neposlúchajú. Teda: aby sme boli spravodliví: Bart je v neposlúchaní absolútny suverén, Lisa je dobré dievča, ale veľmi zvedavá a Maggie je ešte príliš malá na to, aby niečo vystrájala. Homer však nikdy nezabudne pridať polienko do ohňa a v takých prípadoch si môžete byť istí, že nič, naozaj nič neostane tak ako predtým. A aby sme nezabudli: sú presne takí, ako všetci ľudia. Na nič sa nehrajú a chcú vyskúšať všetko, čo im život prináša. Jednoducho Simpsonovci... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Sepp37 zmazal svoj príspevok.

Arigato

Arigato (hodnotenie, recenzie)

Sepp37

Tak Simpsonovi vždy reagovali na aktuální dění v Americe, tudíž se není čemu divit. Alespoň čarodějnický díl mi po dlouhé době udělal radost.

na príspevok reagoval Echelon1, Sepp37

Tvrdolín Veliký

Tvrdolín Veliký (hodnotenie, recenzie)

Paulie88

Nehľadaj to na Disney+ Je to na iných platformách a dokonca legálne! To že to zmazalo Disney ešte z toho nerobí cenzúru. Je to skôr vnútorná politika spoločnosti, ktorá je family friendly. 

Paulie88

Paulie88 (hodnotenie, recenzie)

Tvrdolín Veliký

Nevím v čem je to nepravda ... a nevím co máš za problém. Pokud jde o ten díl Šílený Homer, tak teď jsem se schválně díval na Disney + a opravdu tam není a třetí řada má jen 23 epizod. Tak já nevím co mám hladat ...

na príspevok reagoval Tvrdolín Veliký

Paulie88

Paulie88 (hodnotenie, recenzie)

Tvrdolín Veliký

Nevím proč by měl být hned ustrašený idiot. Pokud to nezměnili, tak minimálně v USA byl cenzurovaný a stažený z vysílání díl s "Michaelem Jacksonem" a tahle cenzura je úplně normální, někdy i kompletních seriálů jako například Lucky Louie na HBO.

na príspevok reagoval Tvrdolín Veliký

ViktorS

ViktorS (hodnotenie, recenzie)

Shakaar

Tak asi to má stále sledovanosť :D. Kedysi tam chodili 4x denne. Dve časti na večer a dve poobede čo opakovali. Postupne tam pridali ešte jednu časť a nakoniec ešte ďalšiu. Takto aspoň vedia celý seriál prehať za rok, inak by to nestíhali. 

Shakaar

Shakaar (hodnotenie, recenzie)

Ne že bych Simpsonovi neměl rád, ale vážně musí být 8x denně na Prima Cool...tedy pokud tam není Námořní vyšetřovací služba. To na tom Prima je na tom tak špatně že musí dokola recyklovat tyto dva pořady?

na príspevok reagoval ViktorS

Harper66

Harper66 (hodnotenie, recenzie)

Tady na csfd je Pistolníkova rodina(S09E05) ale na disney+ je to (S09E06), nevíte někdo, jestli tam zase vystřihli nějaký díl kvůli cenzuře nebo kde je problém?

na príspevok reagoval ViktorS, Tvrdolín Veliký

Harper66

Harper66 (hodnotenie, recenzie)

Ten dil se jmenuje Chlapec, který věděl příliš mnoho(S05E20) Netusim co je  teda za dil  "Takoví jsme nebyli"

na príspevok reagoval Echelon1

Harper66

Harper66 (hodnotenie, recenzie)

Echelon1

A co by teď neprošlo ta němčina? Na Disney+ to je, takže to asi nebude něco tak strašnýho. :D V tom dílu na konci ještě říká Herman slovo šajze.  Jinak v jednom díle, kdy je malej Homer na táboře, taky říká slovo negr, tohle by teď spíš neprošlo, protože jsou všichni z toho slova posraní! :D Nevíte co to byl za díl?

na príspevok reagoval Echelon1

Uživateľ Harper66 zmazal svoj príspevok.

Harper66

Harper66 (hodnotenie, recenzie)

ModryPlamen

Ten díl Šílený Homer (S03E01) se dá běžně sehnat a navíc si ho pamatuju, že tam byl ten týpek se stejným jménem. To jsou tupci na Disney, že tam není. Aby si člověk všechno stahoval offline, když se všechno cenzuruje nebo zakazuje!

ModryPlamen

ModryPlamen (hodnotenie, recenzie)

Harper66

Nie. 3. Séria má 24. dielov. No prvý diel stiahli z vysielania len preto, lebo tam jednu z postáv daboval Michael Jackson. A to na základe tejto zbierky klamstiev, ktorým tvorcovia bez akéhokoľvek premýšlania či uvažovania uverili. 

Ak ten diel nemáš nahratý z televízie alebo nepoznáš niekoho, kto ma ten diel nahratý, tak sa zrejme nikdy k tomu dielu nedostaneš. Nepredpokladám totiž, že by tvorcovia mali rozum a vrátili Šialeného Homera späť do obehu. Ja som mal to šťastie, že som diel videl keď sa ešte vysielal, no je to už veľmi dávno a v hlave mám už len útržky. 

Staré diely cenzurujú a miesto nich nám ponúkajú nové diely, na ktoré sa nedá pozerať. 

na príspevok reagoval Harper66

ViktorS

ViktorS (hodnotenie, recenzie)

Harper66

Mám pocit, že v 3. sérii je ten diel kde hrá "Michael Jackson" a ten diel bol neviem už kedy z nejakého dôvodu zrušený, takže možno je to tým spôsobené.

Narcis

Narcis (hodnotenie, recenzie)

Zdravím. Hledám díl z (asi) prvních sérii. Šlo o to, že Burns měl nějaky šílený plán a zpíval o něm. Tak se o tom Bart a Líza dověděli a prekazili to. Tuším, že šlo o psi útulek. Možná v tom mám zmatek. Ty scény jsem viděl v nějakym vzpomínkovým díle. Díky. 

na príspevok reagoval Tvrdolín Veliký

ModryPlamen

ModryPlamen (hodnotenie, recenzie)

Mne stačil diel 33x01 aby sa mi len potvrdilo, ze diely zo serií 24+ za moc nestoja, pričom tie z 29+ sú nepozerateľné.

Echelon1

Echelon1 (hodnotenie, recenzie)

Dnes som pozrel s33e12 a na nové série obstojný diel. Po dlhšom čase skutočný príbeh, k tomu námetom je romantika, nechýba ani (netradične) trochu napätia (útok šelmy).

 (hodnotenie, recenzie)

Tenhle seriál miluju už dětství což už ke akoro tak dlouho jak to existuje a když tohle píšu tak zrovna koukám na starý díly. Simpsonovi sem vždy beala jako kritiku společnosti a fajn oddych. Ale ty poalední série stojí za vyliž prdel. Mělo to skončit po 20 sérii. A dabing už taky není ono, a některý postavy chybí. Navíc důvod proč už tam Apu aktivně není jelikož ho dab3r nechce dabivat v aj je blbej. Dotycněmu dabérovi bych utrhla vlastnoručně chámovod. 

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

ViktorS

ViktorS (hodnotenie, recenzie)

KritikAmater

Alebo aj to je cesta, ale zasa dabéri nebudú žiť večne. V Amerike im to zatiaľ ešte celom drží, ale v takom českom dabingu sa už ten vek seriálu bohužiaľ začína pomaly odzrkadľovať. 

Uživateľ MikeCool zmazal svoj príspevok.

RigorMortis

RigorMortis (hodnotenie, recenzie)

Echelon1

Dnes by nejaká citlivá dušička postavila pred súd celú skvadru dabérov Simpsonovcov a vysúdila by z nej aj posledné trenírky. Simpsonovci sú dnes už len úbohým tieňom toho, čím boli kedysi.

Uživateľ RigorMortis zmazal svoj príspevok.

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

Nikolas__

S tým zase ja nemôžem súhlasiť, poslednú sériu čo som pozeral bola tuším 27 a aj to bolo v drtivej väčšine nuda až utrpenie. Možno do 20tej série uznám že sa to aspoň dalo zniesť, ale čím ďalej, tým horšie.

Nikolas__

Nikolas__ (hodnotenie, recenzie)

Mire

Nesouhlasím. Velmi kvalitní a silné to bylo do dvacáté série. Naprosto v pohodě koukatelné pak do dvacáté sedmé. 28, 29 ještě relativně ok, potom už se to zkazilo. 

na príspevok reagoval Mire, RigorMortis

Mire

Mire (hodnotenie, recenzie)

adam31

Wow, až teraz si prišiel na to že začínajú strácať šťavu? Prišiel si pozde kamarát, S strácajú šťavu už zhruba od doby keď prešli na širokouhlý formát obrazu a to je už koľko, tak 15 rokov kurva?

na príspevok reagoval Nikolas__

Súvisiace novinky

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

Disney+ odstartuje v Česku 14. června

29.03.2022

A je to oficiální. Společnost The Walt Disney Company potvrdila, že streamovací služba Disney+ dorazí do Česka a na Slovensko 14. června, základní měsíční předplatné bude stát 199 Kč, roční pak vyjde… (viac)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (viac)

Simpsonovi ztratí známý hlas

Simpsonovi ztratí známý hlas

21.01.2020

Postava Apua Nahasapeemapetilona z kultovního seriálu Simpsonovi prožila v posledních pár měsících svoji vlastní kontroverzi. Spousta lidí se totiž sekla na tom, že postava je de facto jen výčtem… (viac)

Disney nakloněno spin-offům Simpsonových

Disney nakloněno spin-offům Simpsonových

26.08.2019

Teď když Disney vlastní knihovnu studia 20th Century Fox, má pochopitelně práva také na legendární seriál Simpsonovi. Známá rodinka ze Springfieldu se tak zastavila i na víkendové akci D23 Expo, kde… (viac)

Reklama

Reklama