Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líziným imaginárním kamarádem se stane britský zpěvák z osmdesátých let a Homer začne řídit pick-up... (TV Prima)

Recenzie (6)

whack 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nechcem moc filozofovať, ale viem, že viacerí tvorcovia Simpsonovcov sú vegetariáni (napr Groening a Castellaneta) a Simon (†) bol dokonca vegán a aktivista za práva zvierat... Nerozumiem preto, prečo snáď v každom diely (asi len okrem Líza vegetariánkou) zvrhnú tému vegánstva na niečo hodné posmechu. V tomto diely bol nepríčetne sprdnutý hudobník Morrissey, vykreslený ako šialenec, ktorý sa napcháva mäsom. Morrissey je pritom vegetarián od 1970, vegán od 2015 a dlhoročný obhajca práv zvierat. Prečo to teda títo vege tvorcovia robia, je záhadou. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Homer a jeho pick up ako symbol americkej tuposti. Líza a jej imaginárny priateľ - vegetarián ako symbol alternatívnej časti Ameriky. No je to asi až príliš zjednodušujúce, najmä ak je ten priateľ, pop-rockový spevák, Angličan. Počkajte si ale, ako dopadol. Reklama na nový bourák nemá chybu, rovnako ako Homerove patálie s ním, i keď epizóda neodpovedá na zásadnú otázku, odkiaľ naňho zobral peniaze. Cumberbatch v originále by potešil. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

  • Imaginární přítel Quilloughby představuje britskou hudební ikonu osmdesátých let, kterou zná celý svět pod jménem Morrissey a která hrála v osmdesátých letech se skupinou The Smiths. (Trajektt)
  • Skladba „Hamburgerová vražda“ je parodií na píseň „Meat is Murder“ od britské kapely The Smiths, jejíž zpěvák Morrissey je ve skutečnosti vegan. (Trajektt)

Reklama

Reklama