Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer se trápí kvůli dávné ztrátě kapely robotických zpěváků, se kterou kdysi pracoval v pizzerii, jen aby se dozvěděl, že se slavný hollywoodský producent J. J. Abrams chystá podle jeho plechových přátel natočit velkofilm… (TV Prima)

Recenzie (12)

ModryPlamen odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

[spoilery] Názov epizódy som nepochopil. Malo sa to menovať “Homerovi pizzaboti”, možno “Kapela pizzabotov”, prípadne nejak podobne. Čo sa týka samotného “veľdiela”, tak najprv rozdelím dej na dve polovice. Ta prvá, tá... povedzme že dala sa. Ale! Homer je, ako vieme z predošlých sérií, fanúšikom kapely Kiss a rocku, prípadne staršej tvorby. Preto pôsobí repujúci Homer strašne nevierohodne. Síce som pochopil, že mal malý Homer traumu kvôli tomu, že jeho pizzabotov zabavila polícia kvôli drogám, ale aj tak. Divné, že úspešný majiteľ pizzérie musí obchodovať s drogami, ale dobre. Po rokoch sa pizzabotov pokúsili zohnať. Troch zo štyroch členov kapely zohnali. A ten štvrtý? Toho štvrtého už stihol kúpiť “legendárny vizionár”, “úžasný majster vyprávania” a “najlepší architekt filmových vesmírov”, J.J.ABRAMS. Všade kde vkročí, ho jeho na hlavu padlí zamestnanci oslavujú podobnými prívlastkami, aké som napísal vyššie. Údajne to mala byť sranda, skôr to však vypadalo že ho tvorcovia seriálu naozaj oslavujú. V tomto názore som sa utvrdil, keď Abrams natočí film o pizzabotoch, ktorých zničil rovnako ako hviezdne vojny. Žiadnu kritiku nečakajte. Miesto toho sa dočkáte typického ospravedlňovania a healenia Abramsovej tvorby, tým pádom aj sequelovej trilógie SW. Ako príklad: “Film o pizzabotoch je natočený pre mladé publikum” ("Siedma epizóda SW je natočená pre mladé publikum, pretože tú už pôvodné epizódy nezaujímajú"). A zničené detstvo Homera? No, príde Abe a povie mu, že mu on zničil detstvo. A Homer uzná, že Abrams natočil vynikajúce filmové veľdielo. Ale, kto čakal, že Disney zosmiešni sám seba? Keď si spomeniem, ako v 15. sérií hejtovali, urážali a zosmiešňovali vynikajúcu prequelovú trilógiu SW, je mi do plaču. Pritom na nej okrem otrepanej výhovorky “Jar Jar Binks” nebolo nič zlé, na rozdiel od tých plagiátov ktoré natočil Abrams. So Simpsonovcami som skoncoval po príšernej 30. sérií, toto som pozrel len preto, lebo podľa jedného internetového článku si tu mali vystreliť z Abramsa a jeho tvorby. Ako vidíte, naletel som. ()

Reklama

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jen jsem chtěl vědět, jak moc to poleze J.J. Abramsovi do zadku. A jak jsem očekával - hodně, div tu z toho vola nedělají neomylného boha kinematografie. No jo, proč by si taky Disney rylo do své celebrity, ono by to nedej bože mohlo někoho pobavit! Fakt, kde jsou ty časy, kdy si ten seriál nebral servítky a ze svých speciálních hostů si dělal hlavně srandu... Navíc mě fascinovalo, že ve chvíli, kdy jsem čekal, že se ta epizoda konečně rozjede, zbývaly tři minuty do konce :D Přičemž ten zbytek byl povětšinou nudný a trapný, takže jsem ho přetáčel. Ale abych jen nehanil, asi dvakrát jsem se pousmál, což je na nové díly Simpsnů celkem zázrak, takže tu hvězdičku milostivě dám, ale víc ani ťuk. 1* ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama