Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jménem Vance Connor je uveden na Springfieldskou zeď slávy a Homer při té příležitosti vypravuje, jak proti němu stál ve volbách na předsedu třídy na střední škole. Kuchař z Luigiho restaurace ukáže Homerovi pomocí své magické rajčatové omáčky, jaké by to bylo, kdyby tenkrát vyhrál. (Česká televize)

Recenzie (5)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výlety do minulosti majú za následok častokrát popieranie fikčného sveta Simpsonovcov, tvorcovia to ale tentokrát vymysleli šalamúnsky a pozeráme sa na alternatívnu minulosť v rajčinovej omáčke. No a ako by to teda skončilo, keby Homer vyhral na strednej škole voľby? Marge by naňho skrátka nemala a zvyšok prezrádzať nebudem. Bohužiaľ sa to ale dozvedel Homer a usúdil, že chce žiť v omáčke... Niekoľko vydarených fórov ma presvedčilo o najvyššom hodnotení, i keď minulosť by už mala ostať minulosťou a nemali by sme sa k nej donekonečna vracať, i keď aj v takto zaujímavej forme. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (8)

  • Od této epizody má seriál zcela novou úvodní znělku pro televizi s vysokým rozlišením v širokoúhlém formátu 16:9. Na začátku proletí přes obrazovku téměř vždy něco jiného (například chůva Shary Bobbinsová, čáp nesoucí malou Maggie a balonky nadnášející Homera). Reklamní billboard před základní školou má na sobě pokaždé jiný nápis (např. od Krustyho, Van Houtenových a Vočka). Líza hraje své sólo nejen na saxofon. (Rominator)

Reklama

Reklama