Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naproti komiksákově obchodu je otevřen nový obchom s komiksy Coolsville. Všechny děti si okamžitě oblíbí nejen tento obchod ale i jeho majitele Mila, což se samozřejmě komiksákovi nelíbí. Marge je nespokojená se svojí postavou a jelikož jediné fitnesscentrum ve Springfieldu L.A. Body Works jí nevyhovuje, rozhodne se otevřít vlastní, a to výhradně pro ženy. To má obrovský úspěch a Marge se stává slavnou osobou. Homer se ale začne obávat, aby ho Marge nevyměnila za mladšího a úspěšnějšího muže. Rozhodne se tedy podstoupit řadu drastických plastických operací, aby své ženě připadal atraktivnější. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorú najviac docenia fanúšikovia komiksov, ale aj laici si mnohé jednoducho domyslia. Drhuá dejová línia je navyše univerzálnejšia, Marge opäť dokazuje svoj podnikateľský talent a Homer sa opäť dáva na zdravší životný štýl. Lenže on chce vidieť výsledky okamžite, takže to bude chcieť zobrať skratkou. Nechýbajú skvelé fóry a vypointované scény, len mi osobne tie naťahované komiksácke scény príliš nesedia. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (5)

  • Scéna, ve které parta cvičenců v posilovně tančí na běžícím pásu na píseň „Here It Go Again“ od OK Go, paroduje videoklip k této písni. (peeteno78)
  • V novém obchodě s komiksy je papírový Jabba Hutt z filmové série Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama