Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer si při pádu do vykopaného hrobu poraní páteř. V nemocnici se zjistí, že když Homer křičí vleže, jeho hlas je jiný – naprosto úžasný. Pan Burns ho najme do svého divadla jako operního pěvce. Homerova hvězda stoupá vzhůru a přibývají dotěrné fanynky. Šéfkou jeho fan-klubu se stane jakási Julie, která začne Homera svádět, a poté vydírat. Homer ji vyhodí z domu a ona se snaží ho zavraždit. Při jejím posledním pokusu o vraždu se ale její jedem otrávená šipka odrazí zpět a zasáhne ji. Přežije, ale slibuje Simpsonovým pomstu. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Raz za čas sa objaví krásna žena, ktorá sa zamiluje do Homera, tentokrát sa to ale dá pochopiť, pretože sa stane hviezdou opery. Drvivá väčšina fanúšičiek má síce cez sedemdesiat, výnimka sa ale našla. Úvod na kare je dokonalý, najmä pokiaľ Simpsonovci nevedia, kam sa dostali. Situáciu šikovne využije Bart. No a potom to začne, Homer nastupuje do opery v pozícii ležmo. Najťažšiu prácu pri jeho krátkom (škoda) angažmá ale budú mať prekvapivo ťažné slony... ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (2)

  • Marge je na večeři přirovnána k japonské umělkyni Yoko Ono, kterou mnozí viní za rozpad kapely Beatles. (Duoscop)
  • Budova opery byla inspirována známou budovou opery v Sydney v Austrálii, která je zařazena na seznam Světového dědictví pod hlavičkou UNESCO. (peeteno78)

Reklama

Reklama