Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotbalový komisař oznámil plány na rozšíření ligy. Vlastníci klubů se sejdou a jednomu šťastnému městu přiřknou nový tým. Homer Simpson se rozhodl, že profesionální tým do Springfieldu osobně uvede. S vervou, jemu ne příliš vlastní, se pustil do práce, navrhnul moderní stadion a těšil se na svůj nový fotbalový tým Meltdowns. Ovšem děda Simpson se postaral o to, že všechno bylo nakonec jinak... (Česká televize)

(viac)

Recenzie (4)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Od amerického futbalu, cez eutanáziu až po býčie zápasy. A do toho ešte Hollywood a Rob Reiner. No, je tu toho skutočne dosť a v tomto prípade by menej znamenalo viac. Opäť udivuje, že scenár napísal iba jeden človek. Každopádne Abeho posledné želanie pred smrťou skvele pobaví, len čo na to moderní hipisáci. No a nebola by to Líza, keby ako jediná v meste s býčimi zápasmi nesúhlasila. ()

Reklama

Zaujímavosti (6)

  • Tato epizoda byla v Austrálii zařazena do kategorie "M" (Mature), což znamená, že je vhodná pouze pro osoby ve věku 17 let a více. Ve Velké Británii byla epizoda označena jako "vhodná pro osoby ve věku 15 let a více". Důvodem bylo násilí, spáchaném na zvířeti, a asistovaná sebevražda. (peeteno78)
  • V epizodě zazní písničky „Nobody Loves You (When You're Down And Out)“ od Johna Lennona, „Pennsylvania 6-5000“ od Glenna Millera a „Superman“ od R.E.M. (SONY_)

Reklama

Reklama