Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V domácnosti Simpsonových dochází k velkým změnám: Homera vyhodí z jaderné elektrárny a najde si novou práci. Jako řidič ambulance může využívat noční směny, aby tak umožnil Marge realizovat její momentální zájem číslo jedna: napsat román. Ovšem ne každý dobrý skutek se nám v dobrém vrátí. (Česká televize)

Recenzie (8)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z pätnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Diatribe of a Mad Housewife" (Tiráda americkej ženy v domácnosti). Homer Simpson je prepustený zo springfieldskej atómovej elektrárne. Dlho neváha a impulzívne si kúpi starú, vyradenú, ojazdenú sanitku. Začne podnikať v oblasti poskytovania rýchlej zdravotnej pomoci. Jeho manželka Marge Simpsonová v sebe objaví literárne nadanie. Podujme sa napísať historický, milostný, romantický román. Stane sa z neho mainstreamový bestseller. Keď si jeho oficiálne, verejné vydanie prečíta Homer, tak ho to hodne šokuje a poriadne rozruší. ***** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prepojenie historickej fikčnej časti so súčasnosťou je geniálne, len je trochu škoda, že tvorcovia viac nevyužili líniu s Homerom ako novým saniťákom s parádnou sanitkou. Čakal som nejakú paródiu, napríklad na Ambulanciu alebo Počítanie mŕtvych. Každopádne vďaka ústrednému nápadu epizóda parádne šľape od začiatku do konca a Homerova jazda v úvode do práce je úplne top. Rovnako ako Nelsonove kradnutie rohožky. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I'll have to read Marge's book. And I swore never to read again after 'To Kill a Mockingbird' gave me no useful advice on killing mockingbirds. It did teach me not to judge a man based on the color of his skin, but what good does that do me?" ()

Zaujímavosti (6)

  • Román „Bílá velryba“, na který Marge odkáže při sledování obrazu, napsal Herman Melville. (Duoscop)
  • Na konci epizody je zmíněn John Fitzgerald Kennedy, 35. prezident Spojených států vládnoucí mezi lety 1961–1963, na kterého byl v roce 1963 spáchán atentát. (Duoscop)

Reklama

Reklama