Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Simpsonovi se jednou usmálo štěstí, a díky sběratelské kartičce, na které je slavný baseballový hráč Joe DiMaggio, mohou vyrazit na předvánoční nákupy do nejdražšího obchodního centra ve Springfieldu. Nebyl by to ovšem Homer, kdyby v podstatě celý svůj podíl neutratil za obzvláště „praktický" dárek... (Česká televize)

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z pätnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons"(Simpsonovci) nesie názov "Pätnáste Vianoce u Simpsonovcov" (´Tis the Fifteenth Season). Už od prvej série, ktorá mala premiéru v roku 1989, neodmysliteľne patrí ku seriálu "The Simpsons" špeciálna časť zameraná na oslavu vianočných sviatkov. Takže ani pätnásta séria z roku 2003 sa tomuto špecifickému dielu nevyhla. Fanúšikovia tejto svojráznej americkej rodinky oslávili s nimi ďalšie Vianoce. Ja som si to užil. Mám rád Simpsonovcov a mám rád aj Vianoce, takže som bol spokojný. **** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vianoce v Springfielde sú vždy oproti iným kútom sveta špeciálne, nikdy nebudú sviatkom pokoja a mieru. No a vždy tu boli problémy s darčekmi a neinak je tomu aj po pätnásty krát. Niektoré veci skrátka ostávajú nezmenené, napríklad obligátny Očkov pokus o sebevraždu. Ned žiarli na Homera, ten zase postaví na svojom dvore klzisko, Lenny dostane kocku s obrúsenými hrotmi, Nelsonov otec sa zase nevráti na sviatky domov a tak ďalej, a tak podobne. Šťastné a veselé. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama