Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této epizodě čelí oblíbená rodinka spolu s ostatními občany Springfieldu ohrožení v podobě mnohačetných klonů otce Homera, bojuje proti ozbrojeným zombiem a nakonec najde klid na ostrově doktora Dlahy... (Česká televize)

Recenzie (15)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čarodejnícky diel sklame málokedy, vlastne vôbec nikdy, a tentokrát ide o jeden z vôbec najlepších. Homer a jeho klony, to je pre Springfield veľká pohroma, už aj tak veľmi nízke priemerné IQ mesta sa ešte rapídne zniží. Druhá záhrobná historka zaujme viac začiatkom so snahou o zákaz zbraní v meste, hádajte, kto s týmto nápadom príde. No a paródia na Ostrov dr. Moreaua poteší predovšetkým úžasným obludáriom. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo štrnástej série obsahuje tituly: "Send in the Clones", "The Fright to Creep and Scare Harms", The Island of Dr. Hibbert". ***** ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (7)

  • Jedná se o poslední Speciální čarodějnický díl, kde byl každý příběh svěřen jinému scenáristovi. Od následujícího dílu psal všechny příběhy jeden autor. (peeteno78)
  • Jedná se o první čarodějnický díl, který byl v původním znění nazván jako „Treehouse of Horror“. Do té doby se speciální hororové díly jmenovaly „The Simpsons Halloween Special“. (peeteno78)
  • V části „Pošlete klony“ jsou mezi Homerovými klony jasně vidět například Peter Griffin ze seriálu Griffinovi (od r. 1999) nebo Homer ve své původní podobě, když ještě Simpsonovi byli součásti pořadu The Tracey Ullman Show (od r. 1987). (peeteno78)

Reklama

Reklama