Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer má pro Marge překvapení k výročí svatby: zahradní jezírko. Jezírko skrývá překvapení: ohrožený druh housenky zvané řvousenka. Děj epizody se dál překvapivě vyvíjí a nakonec přivádí manžele Simpsonovy do vězení. Jsou obžalováni ze zločinu nejtěžšího... (Česká televize)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dosť nesúrodé, až anarchistické, ale za skvelé fóry a najmä za nie iba prekvapivú, ale doslova šokujúcu pointu ide opäť o jeden z tých dielov, na ktoré nezabudnete. Hrá sa tu doslova o životy, až si občas možno kvôli deju nevšimnete zopár skvelých fórov, ktoré tu sú len akoby mimochodom (Wiggum v putách, "nová" rodina na súde). No a počas epizódy určite neuhádnete, koho nahovorila Carmen Electra, ak zrovna nepozeráte Simpsonovcov v originále. ()

InJo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Homere, mohl byste se mi dívat do očí a ne do výstřihu, když se mnou mluvíte?!" - "Já jsem takhle spokojenej." Jo a Dylina Záprdek mladší a Esmeralda Vinnetou jsou nejvíc cool dětský jména ever. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (6)

  • Když sedí Homer na elektrickém křesle, tak dostane pod bradu elektrodu na uzemnění. V pozdějších záběrech už ji tam ale nemá. (Duoscop)
  • Šerifovi pobočníci tvrdí, že mají jen křestní jména, stejně jako jejich šéf. Šerif se však jmenuje Clancy Wiggum. (A7X92)

Reklama

Reklama