Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve třech epizodách čelí Homer smůle, a tentokrát vskutku osudové – on i jeho blízcí jsou prokleti vědmou; Simpsonovi se musí vypořádat s agresivním domem-počítačem; a Bart s Lízou navštěvují čarodějnickou školu... (Česká televize)

Recenzie (16)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvod je možno slabší ako zvyšné dva príbehy, leprikon má ale najlepšiu chvíľku až v závere, v aute s Piercom Brosnanom. No a ten ako domáci počítať skutočne váľa, i keď ide o umelú inteligenciu, stále má povestný anglický šarm. Ak tipujete, že dostane zálusk na Marge, nemýlite sa. Ako skoční, to ale rozhodne neuhádnete a závidieť mu nebudete. No a paródia na Harryho Pottera prináša najlepší moment, kedy Smithers ako had začne hltať Burnsa ako čarodejníka číslo 1. Neuveriteľná scéna... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z trinástej série obsahuje tituly: "Hex and the City", "House of Whacks", "Wiz Kinds". ***** ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (14)

  • Oddávající v prvním příběhu je Yoda, velmistr řádu Jedi z filmové série Star Wars. (Duoscop)
  • Když Homerovi v hospodě radí, jak na věštkyni, tak Lenny před sebou nemá žádné pivo. V dalším záběru už ho ale před sebou má. (Duoscop)

Reklama

Reklama