Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (12)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z desiatej série obsahuje tituly: "Hell Toupée", "The Terror of Tiny Toon", Starship Poopers". ***** ()

Reklama

Nataniel73 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre mňa asi najlepší čarodejnícky diel plný skvelých hlášok. Prvý príbeh je dejovo najlepší (paródia na slasher horory a kultová scénka jak sa Homerove vlasy prisajú na Bartov ksicht a Homer mu ho začne mlátiť). Druhý príbeh je najslabší, ale za to má skvelú myšlienku o tom ako si poradí Bart s Lízou vo svete ich obľúbených postavičiek Itchiho a Scratchyho. No a najlepšie hlášky sú v poslednom príbehu: "Meggie upadly mléčne nožičky." ... "Marge, ty mezihvězdná coura! Jak si jen mohla? Byl lepší než já?" A celé to uzavrie paródia na Aféry a podobné relácie. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalší legendárny čarodejnícky diel, kde sa stáva vrah dokonca aj z Homera. Ďalej zistíme, že vo svete Itchyho a Scratchyho nie je med lízať a že Maggie je dcérou (alebo synom?) Kenga. Do toho množstvo skvelých fórov, či už hovorených alebo vizuálnych. No a ako bonus sa dozvieme, že najobľúbenejším miestom pre milovanie bola v minulom storočí ulička za porno kinom. Kengove šróby do hlavy Marge sú zlatým klincom epizódy. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama