Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V této epizodě si Simpsonovi střihnou několik rolí ve slavných muzikálech a dokážou, že když se chce, všechno jde. (Česká televize)

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Moje najmenej obľúbené momenty seriálu, pretože spievané (ale okrem kostola), pekne pohromade v jednej epizóde. Je to fajn aj vtipné, ale mimo môj vkus. Čiže do 09-11 moja najmenej obľúbená epizóda vôbec. ()

Ironfood 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ke střihovým dílům jsem obvykle dost přísný, ale tenhle šlape velice pěkně. A už jen vzhledem k tomu, co tady předvede trojka Clint Eastwood, Lee Van Cleef a Lee Marvin (známý opilec a rváč, kdo by věřil, že umí tak nádherný provaz), nemůžu jít pod pět hvězd ani omylem. Navíc je tu Homerovo famózní vysunutí videokazety z přehrávače... A samozřejmě šlágry jako See my west od Burnse, Who Needs the Kwik-E-Mart od Apua, Baby on board, Krustyho comebacková píseň (geniální), hymna kameníků (se Stevem Guttenbergem) či springfieldská We Put the Spring in Springfield zachraňující místní vykřičený dům... Škoda, že tu ještě nemohl být Barneyho O Danny Boy... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z deviatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "All singing, All dancing" (Všetci spievajú, všetci tancujú). Treba podotknúť, že to je tak trochu netradičná, zvláštna, špeciálna epizóda. Jej tvorcovia ju pojali v muzikálovom duchu. Takže si v nej celá rodinka Simpsonovcov dosýta a z plného hrdla zaspievala. Som toho názoru, že ako spestrenie tohto seriálu to zafungovalo celkom dobre. Mne sa to páčilo. ***** ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Homer si prinesie z videopožičovne kovbojku s Clintom Eastwoodom a Lee Marvinom, ktorá sa volá "Natri si svoj voz". V skutočnosti tento muzikál naozaj vznikol a skutočne sa aj volá Paint Your Wagon (1969). Je to jediný film, v ktorom si spolu zahrali a zaspievali Marvin a Eastwood. (ČSFD)

Reklama

Reklama