Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer vezme Barta a Lízu na rockový festival. Tam si Homera všimne manažer Obludária, kterému se zalíbí jeho tloušťka (Homerovo břicho je totiž vhodným terčem pro střelbu z kanonu). Homer má posléze se svým vystoupením úspěch, rodina si ho váží, diváci ho obdivují... A jak se s tím vyrovná Homerův žaludek? (Česká televize)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Homer už bol párkrát na výslní (najmä ako kozmonaut), ale tentokrát oslovil aj zdeprimované teenagerské publikum obľubujúce grunge, gandžu a nudu. No a dokonca sa stane kamarátom s členmi Smashing Pumpkins, ktorí si vďaka nemu uvedomia, že v skutočnosti majú úžasné životy. Homerov žalúdok dostáva zabrať už od prvej epizódy, tentokrát mu už ale pôjde doslova o život. Žalúdku aj Homerovi. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvadsiata štvrtá epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homerpalooza" (Homerpalooza). Homer Simpson plánuje návrat ku rock´n´rollu a tak zoberie svoje deti Barta a Lízu na rockový festival Hullabalooza. Tam si ho všimne manažér obludária a ponúkne mu prácu. Tak Homer vyrazí spolu so Smashing Pumpkins, Cypress Hill a Petrom Fremptonom na divoké turné po Spojených štátoch amerických. ***** ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (10)

  • Když Bart píše domácí úkol, tak má popsanou celou stránku v bloku. Později ale bude stránka skoro nepopsaná. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje skladba „Shinin' On“ od Grand Funk Railroad a po ní „Mississippi Queen“ od Mountain. Na festivalu zazní „Throw Your Set In The Air“ od Cypress Hill a poté „Zero“ od The Smashing Pumpkins. (Duoscop)

Reklama

Reklama