Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Animované postavičky Itchy a Scratchy slaví pětasedmdesátileté výročí svého vzniku. Bart zjistí, že tvůrcem oněch postaviček není současný majitel autorských práv, ale žebravý tulák, který byl o autorství podvodně připraven. Na čí straně je tedy pravda a kdo je pravým „otcem násilí v animáčích"? (Česká televize)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Day the Violence Died" (Deň, kedy zomrelo násilie). Bart Simpson náhodou zistí, že autorom animovaných postavičiek z populárneho seriálu "Itchy a Scratchy" je starý bezdomovec Chester J. Lampwick, ktorý žije v chudobe. Pomôže mu, aby to dokázal. V súdnom procese padne rozhodnutie, že televízne produkčné štúdio Rogera Meyersa juniora ho musí odškodniť a previesť na neho všetky autorské práva. I&S Studios skrachuje a z Lampwicka sa stane milionár. To však odštartuje koniec Bartovho obľúbeného seriálu. ***** ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na dílech tohoto ražení si člověk uvědomí, jak veškeré aspekty cancel culture zruinovaly kdysi tak výborný seriál. Itchy a Scratchy kdysi tvořili významnou část Simpsonových, v nových dílech už se o nich nikdo ani nezmíní. Jaká to škoda. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nie, nebojte sa, násilie síce zomrelo, ale aj rýchlo vstalo z mŕtvych. Epizóda o tom, že dobré úmysly nie vždy vedú ku kladnému výsledku, ale keďže sme v Simpsonovcoch, tak vieme, že aj tak všetko dobre dopadne... no, že sa teda to násilie do animákov vráti. Mimochodom súdny proces patrí k tomu najnapínavejšiemu v celej histórii seriálu, našťastie mal Homer so sebou 1750 dolárov a nevedomky tak umožnil vyriešiť prípad. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • Když Bart vezme tuláka do sklepa, tak je v něm velká kamenná hlava, kterou dostali od pana Burnse v epizodě Krevní msta (1991). (Duoscop)

Reklama

Reklama