Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bart touží po nové videohře, ale Marge mu ji nechce koupit. A tak se Bart sám vrací do obchodního domu a videohru ukradne. Při svém činu je přistižen, a ostuda padá na celou Simpsonovic rodinu... (Česká televize)

Recenzie (8)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Marge Be Not Proud" (Nemáš sa čím chváliť, Marge). Bart Simpson veľmi túži po novej, coolovej videohre. Jeho matka Marge Simpsonová mu ju však odmietne kúpiť. Zdá sa jej moc násilná a predražená. Bart sa vráti do obchodného centra a svoju vytúženú hru sa pokúsi ukradnúť. Je však pristihnutý priamo pri čine bezpečnostnou službou. Jeho neuvážené, ľahkovážne konanie uvrhne hanbu na celú rodinu Simpsonovcov. **** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V hlavnej úlohe tentokrát Bart a nie je to preňho taká sranda ako obvykle. Ale zase bolo už aj horšie. Síce ako sa to vezme, byť nepriateľom vlastnej mamy nie je nič príjemné. A sledovať podobne naladenú Marge je dosť creepy. Asi sa v Bartovovej koži nájde každý, kto si pamätá svoje detstvo a občas narobil doma neplechu. No a osobne by som asi vážne chcel radšej ten golf, možno by ma aspoň dve hodiny bavil. ()

Reklama

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I know how you feel, Bart. When I was your age... I wanted an electric football game more than anything in the world. And my parents bought it for me, and it was the happiest day of my life. Well, good night." ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Když Marge položí Bartovu fotku na rodinnou fotografii, tak zpoza ní vyčnívají Bartovi vlasy a ruka ochranky. V dalším záběru ale fotka všechno zakrývá. (Duoscop)

Reklama

Reklama