Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer a Marge se odjedou zrekreovat do lázní, děti hlídá dědeček. Stačí jen pár hodin, a děti jsou špinavé, neupravené a doma je hotová spoušť. A tak jsou děti dány do pěstounské péče... k Flandersovým. Marge a Homer se s tím ale nehodlají smířit... (Česká televize)

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda zo siedmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Home Sweet Home-Dum-Diddly Doodily" (Domov, sladký domov). Homerovi a Marge sú vďaka nedorozumeniu odobraté deti sociálnou službou. Náhradnými rodičmi Barta, Lízy a Meggie sa stane ich sused Ned Fladers a jeho manželka Maude Flandersová. Ak chcú Simpsonovci získať svojich potomkov späť, musia absolvovať riodičovský kurz a dokázať, že sa budú vedieť o ne postarať. ***** ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už len názov v angličtine je veľký kameňák a zároveň aj spoiler celého deja. Náhoda chcela, že detičky od Simpsonovcov boli ich rodičom odobraté zo starostlivosti a hádajte, kde skončili. Našťastie vieme, že to nemôže dopadnúť tak zle ako to vyzerá a na konci sa všetko navráti do pôvodného stavu. A tak sa môžeme skvele zabaviť na momentoch hrôzy, ktoré Líza a Bart zažívajú u Flandersovcov. Maggie to je iné kafe, tá je ešte tvarovateľná, nie ako osemročné a desaťročné decká... Maminkin úsmev ale všetko obráti na tú správnu stranu. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (9)

  • Po zhlédnutí animáku se ptá Rod otce, co to vytékalo kocourovi z oka. Tomu ale z oka nic neteklo, protože byl pobodaný jen po těle. (Duoscop)
  • Když Flanders ukládá Barta a Lízu ke spánku, tak stáhne roletu v okně. V dalším záběru na okno je ale roleta vytažená. (Duoscop)
  • Když Bart a Líza leží v posteli, tak je na hodinách sedm hodin. V dalším záběru ale budík u Lízy v pokoji ukazuje tři hodiny. (Duoscop)

Reklama

Reklama