Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na školním pozemku byla objevena nafta. Naleziště si však podvodně přivlastní Burns. Obyvatelé Springfieldu jsou jeho jednáním pobouřeni. Téměř všem ředitel elektrárny nějakým způsobem znepříjemňuje život. Kdekdo už má důvod se Burnse zbavit. A tak, když je Burns skutečně postřelen, je pátrání po pachateli obzvlášť nesnadné. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (12)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvojepizóda s detektívnym nádychom, v ktorej chamtivého patróna Springfieldu pána Burnsa počas jeho honby za bohatstvom ktosi postrelí. Tomuto dielu pripisujú aj samotní tvorcovia veľký význam a neskôr naň často odkazujú. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No tak tu to tvorcovia s tou démonizáciou pána Burnsa trochu prehnali, ale to pravé orechové príde až v druhej polovici tohto detektívneho príbehu tváriaceho sa ako Vražda v Orient Exprese. Takže just nepôjdem na plný počet a možno je to aj tým, že si pamätám, kto je páchateľ. Fóry samozrejme potešia a niektoré sú top, tam nie je o čom. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvadsiata piata epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Who Shot Mr.Burns? Part One" (Kto postrelil pána Burnsa? 1.čast). Majiteľ springfieldskej atómovej elektrárne Charles Montgomery Burns si svoju agresivitou, nadradenosťou a bezohľadnosťou proti sebe popudil takmer všetkých obyvateľov mesta. Niektorých z nich pripravil o majetok, zdravie alebo hanebne zosmiešnil. Urobil si mnoho nepriateľov. Atmosféra je napätá. V závere epizódy nájdu pána Burnsa postreleného v mestskom parku. Šerif Clancey Wiggum bude musieť vypátrať páchateľa tohto zločinu. ***** ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (11)

  • Když byla tato epizoda poprvé vysílána, proběhla v létě velká soutěž o to, kdo dokáže odhadnout titulního střelce. (G....)
  • Když postřelený Burns spadne na sluneční hodiny, tak jeho tělo v různých záběrech mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama