Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V nemocnici, kde leží Bart poté, co spolkl kovovou součástku přimíchanou mezi vločky Šášy Krustyho, potkává Líza svého přítele saxofonistu, kterému zbývá jen pár dní života. Murphy Krvavá Dáseň jí daruje na památku svůj saxofon. Líza chce Springfieldu odkaz geniálního jazzmana předat, jenže jeho jediná deska stojí neskutečných 500 dolarů. Přesně tolik, kolik dostal Bart jako odškodné... (Česká televize)

(viac)

Recenzie (11)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizódy, v ktorých hrá hlavné husle premúdrelá Líza nie sú práve moja šálka kávy. Táto, s názvom Round Springfield, v ktorej žiali za zosnulým saxofonistom Murphym je na môj vkus až príliš melancholická. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dve rovnocenné dejové línie v Simpsonovcoch nie sú vždy najlepším riešením, tentokrát to ale perfektne vyšlo. Bart v nemocnici kvôli Krustymu kovovému kolečku a Líza sa opäť stretne s Krvavým ďasnom (v slovenčine je to ešte vtipnejšie). Tentokrát sa bude hrať aj na melodramatickú strunu a dokonca poteší aj hudobná zložka, ktorá ma nie vždy poteší. No a záverečný záber na oblak so štyrmi ikonickými hlavami je už kultom. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "´Round Springfield" (Okolo Springfieldu). Bart Simpson je hospitalizovaný v springfieldskej nemocnici. Keď ho príde navštíviť jeho sestra Líza, tak sa tam stretnej aj so svojim starým, známym jazzovým muzikantom, saxofonistom Murphym, ktorý vystupoval pod umeleckým pseudonymom Krvavé diasno. Jeho zdravotný stav je vážny. Po jeho smrti chce Líza uctiť jeho pamiatku. ***** ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama