Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chcete vědět, jak asi budou vypadat Líza či Bart jako dospělí? A kdy konečně Maggie promluví? Máte šanci v této epizodě, kdy nám tvůrci seriálu nabízejí vizi rodinky Simpsonových po letech, v okamžiku, kdy Líza přivede domů nápadníka. A to anglického mladíka, zakládajícího si na vzdělání a společenském chování... (Česká televize)

Recenzie (8)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Behold, the rarest of the rare... the mythological two-headed hound, born with only one head! And here, out of the mists of history... the legendary Esquilax. A horse with the head of a rabbit. And the body... of a rabbit!" ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Flashforwardy" v Simpsonovcoch patria medzi moje najobľúbenejšie epizódy. Možno je to aj tým, že inak sa tu čas dopredu vôbec nehýbe. Americká redneckovská obhrublosť verzus anglická namyslenosť, ťažko povedať, čo je horšie. Konfrontácia oboch absolútne odlišných životných štýlov samozrejme prinesie veľmi tvrdé nárazy. A dôjde aj na luxusné fóry, ako keď si Bart na svadbe sestry povie, že má hneď chuť sa tretíkrát oženiť. Ale najviac budete aj tak ľutovať pána Burnsa... načo ho len budili... ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Lisa's Wedding" (Lízina svadba). Púťová veštkyňa vyloží Líze Simpsonovej jej budúcnosť. Rozpovie jej príbeh o tomto ako sa počas štúdia na vysokej zaľúbi a ako sa bude chystať na svadbu. Zamiluje sa do sympatického, vzdelaného anglického mládenca z dobre situovanej rodiny. Ich vzťah sa však tesne pred svadbou skomplikuje. **** ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Jedná se o první díl, který ukazuje budoucnost rodiny Simpsonových. (Duoscop)

Reklama

Reklama