Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Také milované postavy Barta a Lízy z animovaných grotesek, kruťáci Itchy a Scratchy, mají už svůj zábavní park. Navštívit jej je pro Simpsonovic děti otázkou cti – ne-li života... (Česká televize)

Recenzie (9)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo šiestej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá " Itchy & Scratchy Land" (Návšteva Drsnolandu). Líza Simpsonová a jej brat Bart Simpson sú veľkí fanúšikovia kresleného seriálu Itchy and Scratchy. Keď sa dozvedia, že bol otvorený tématický zábavný park s ich obľúbenými postavičkami, tak presvedčia rodičov, aby ho išli navštíviť. Rodinný výlet sa zvrhne na robotický masaker. ***** ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalšia legendárna epizóda, ktorá obsahuje klasické fóry. Ja z nej ale úplne odvarený nie som, i keď ide o variáciu na Westworld. Proste je toho Itchyho a Scratchyho občas v tomto seriáli až príliš, no... Najviac tak paradoxne potešila paródia na Vtáky, a to Marge ľutovala, že rodinka nešla práve na prehliadku vtáčích pavilónov. Ale rodinka strávila super víkend pekne pokope a bude mať na čo spomínať. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sice se jedná o jednu z mých vůbec nejoblíbenějších sérií, navzdory tomu se Návštěva Drsnolandu o ždibec vymyká z těch nejpamětihodnějších dvacetiminutovek, hlavně kvůli blbostem s roboty. Pár vtípků je ale setsakra zdařilých, viz. Kukluxmňam. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (6)

  • Bible, kterou drží Homer, mění svou podobu. (Duoscop)
  • Scéna z ptačí rezervace odkazuje na film Ptáci (1963). (Duoscop)

Reklama

Reklama