Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednou z tradic města Springfieldu (tentokrát poněkud nejasného původu) je i tzv. Hadobijecký den. Líza s Bartem se rozhodnou springfieldské hady zachránit – a svým úžasným hlasem jim v tom pomůže i zpěvák Barry White. (Česká televize)

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Whacking Day" (Hadobijecký deň). Hadobijecký deň je springfieldská tradícia, ktorá sa koná každý rok. Všetci občania vídu do ulíc mesta a s palicami v rukách sa pustia do lovu hadov. Homer Simpson sa nevie tohto dňa dočkať, no jeho dcére Lize Simpsonovej sa táto barbarská akcia protiví. Spolu so svojim bratom Bartom sa pokusí hadobijecký deň zrušiť. ***** ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ešte pred hadobijeckým dňom tu máme návštevu školského inšpektora, takže celá škola je hore nohami. To je vlastne stále, teraz treba ukázať, že v skutočnosti nie je. Výsledok? Bart je vylúčený zo školy, miestni chuligáni možno neprežijú a riaditeľ nebude povýšený. Lenže tá domáca výučba v garáži, to proste nie je ono. No a potom to nastane... len kto by mohol tušiť, že hadobijecký deň je založený na jednom malom, nevinnom klamstve, keď sa mali v skutočnosti biť írski prisťahovalci... ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • V této epizodě se poprvé objevil školní inspektor Gary Chalmers. (Duoscop)
  • Kreslená groteska Itchy a Scratchy v tomto díle odkazuje na zastřelení Leeho Harveyho Oswalda (pachatele atentátu na amerického prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho) při převozu do věznice. (Duoscop)

Reklama

Reklama