Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer najde v Líze nečekaného parťáka pro svou tajnou vášeň – sázení. (Česká televize)

Recenzie (11)

Nataniel73 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalší z TOP dielov tretej série a v tomto prípade aj celého seriálu. Líza a Homer spolu vsádzajú u Očka na výsledky zápasov, ale Homerovi ide len o peniaze a Líza ho čoskoro prekukne. Blíži sa finále a vzťah otca a dcéry je značne naštrbený. Ako to celé dopadne? ..."Buffalo víťězí, Líza mně nenávidí. Co jste do toho zápasu vsadil? Mou dceru. Ou klobouk dolú."..."Jsem rád, že někteří z vás odolali pokušení velké hry. Bože múj, já na to zapoměl." Čo hláška, to perla a zároveň poučenie pre tipujúcich, že nie je všetko také ako sa na prvý pohľad zdá. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čo tam po tom, že o americkom futbale neviem nič. Znova nás čaká nálož skvelých fórov, najviac asi potešila reklama na Duff, alias fľašky imitujúce futbalistov. No a peniaze zo stávok v Očkovej topánke nikdy nemôžu smrdieť... Ale čo môže byť pre Homera dôležitejšie ako výhry v stávkach? No predsa láska jeho dcéry. Každopádne si aspoň chvíľku užili trochu vyšší životný štandard. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Lisa the Greek" (Líza sáskarom). Líza Simpsonová chce prehĺbiť vzťah so svojím otcom Homerom Simpsonom. Začnú spolu pravidelne pozerať víkendové športové prenosy z profesionálnej futbalovej ligy. Ukáže sa, že Líza má nadanie odhadnúť víťaza. Homer tento jej talent využije pri nelegálnom typovaní výsledkov, ktoré organizuje barman Vočko Szyslak. ***** ()

Petr.Kocfeld 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Animace pěkná,příběh je dobrý a Homer a Lisa jsou skvělé duo.Homer je trochu trouba a sází na nesprávný tým a cpe se různýma brambůrkama a Lisa je génius,který uhodne snad všechny zápasy a Homer tak trochu využívá svou dceru Lisu a Bart dělá zde různé alotrie a lumpárny a v budce,kde si zkouší oděv,udělá obchodu s oděvy ostudu a trapas.Maggie tu nic moc tentokráte nedělá.Spíše se straní kolektivu a Marge jí myje vlasy a ona později si nechce hrát s hračkou a hraje si jen s papírem.Komika zde taky ujde...Dávám 60 procent. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (24)

  • Jay Kogen poznamenal, že epizódy s Lisou a Marge sú "často lepšími epizódami", pretože sú premyslenejšie a majú väčšiu emocionálnu hĺbku. Avšak sú náročnejšie na písanie, pretože sú "menej vtipné". Scenáristi preto rozhodli nahradiť úlohu Marge Homerom, ktorý býva zábavnejší ako Marge. Al Jean komentoval, že pretože má dcéru, epizódy s Homerom a Lisou sú pre neho ľahšie na písanie a "vždy chce na nich pracovať". Rich Moore povedal, že sú jeho obľúbené epizódy na réžiu, pretože: "Dve najopozitnejšie postavy v obsadení nachádzajú nejaký druh spoločného základu... To vždy bolo zaujímavé." (Pat.Ko)
  • Originálny názov epizódy odkazuje na amerického bookmakera a športového komentátora Jimmyho "the Greek" Snydera. (Pat.Ko)
  • Troy McClure odkazuje na svoj nadchádzajúci komediálny film o dvoch kamarátoch - Podivný pár (od r. 1968). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama